Mötestisdag

Mötesdag idag. Fyra har jag hunnit med - avstämning/planering, ihopsättande av annons på bl.a den tjänst jag vikar på, personalmöte och ännu ett avstämnings/planeringsmöte.
 
 
Sen ilade jag snabbt upp till dagis och hämtade ut Bamse, åkte hem till svärmors lägenhet och på vägen stötte jag ihop med Janne som gjort nåt i svärmors garage, så jag fick sällskap över en värmd Ica-låda. Janne tog ut Bamse en sväng för han verkade så olycklig... men jag tror faktiskt att det är hemlängtan. Han vill sova i sin egen puff. Nå...
 
 
... han fick vara ensam ett par timmar medan jag åkte på knyppelkurs. Jag hade lite dåligt samvete men när efter kursen åkte "hem" och sprang uppför trapporna så mötte mig en rufsig sov-varm Bamse i dörren... Vi tog bilen till jobbet och parkerade den där, sen gick vi "hem".
 
KUL var det att knyppelkursa igen. Det blev ju bara på avslutningen förra terminen (och då räknar jag inte med sommarkursen). Jag ska vara "försöksspindel" och jobba med ett spindelmönster vår lärare tagit fram för vi ska öva på olika bottnar under terminen. Jättekul projekt. Han har två kurser nu, varannan tisdag går en och varannan en annan. Jag går inte längre i "min" ursprungsgrupp där vi kommit lite längre och där flera jobbar med spindelprojektet, utan är med i nybörjargruppen som spretar lite och är mindre till antalet, detta pga att jag så sällan kan komma och då klarar mig själv rätt bra. Jag spolade ju på pinnarna i söndags och kunde nu hungrigt kasta mig in i spindelmönstret! Å vad kul! Det är ett vanligt längd-mönster där han satt in flera olika spindlar, jag hann tre av sexton. Jag misstänker att knyppeldynan kan komma att gå varm i helgen.
 
Nu har jag suttit och räknat spindlar i mönstret och bara fått dem till 16 fast det står 17. Var tvungen att messa läraren och fråga om jag såg rätt att den tionde spindeln inte fanns med och så var det. Han ville ha jämt antal. Skönt att den tionde spindelns försvinnande var planerat för då kan jag släppa det... och nu ska det bli skönt att nanna kudde!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0