Bamse är hemma!

Idag har det varit en mötesdag. Först arbetslagsmöte vuxna/äldre, jag hann inte upp till mässan efter matlådan utan satte mig vid kyrkväggen och beundrade magnolian istället, sen blev det en kort medarbetarsamling.
 
Så här jättestor är den!
 
 
Jag fixade några små ärenden och gav mig av hemåt, hämtade upp Janne som ville med till Strömsholm och så for vi vidare. På djursjukhuset fick vi lite skötselråd, betalade och så kom äntligen Bamse. Han blev så glad. Vi var så glada. Han hade inte velat kissa med sköterskan en timme tidigare, men när vi gick ut tömde han allt han hade. Han var fortfarande lös i magen, men inte ett dugg likt det som kom ut ur honom i helgen. Han var så lycklig över att få komma in i sin bil-bur och få följa med hem. Han såg inte klok ut, lillemannen. Jag klippte honom rejält i ändalykten när han började bli sjuk för allt fastnade där och han hatar att duscha. Förutom att han var rufsig och tovig efter att ha mått så dåligt är han nu rakad på magen efter ultraljuden och på benet för kanylen... vi svängde förbi Trimmis i Eskilstuna och bokade tid för klippning. Sen köpte vi mat på Chop-Chop - apelsinkyckling såklart! Janne tog Yakiniku.
 
 
Bamse har inte velat äta skon-kosten ikväll. Han hoppades väl på apelsinkyckling eller yakiniku... men se det fick han inte! Nu blir det stenhårt med skonkost några dagar tills magen uppför sig normalt och ett par dagar till efter det! Janne håller honom hemma imorgon trots att han jobbar natt, och jag jobbar hemma på torsdagförmiddag och tänker vara ledig ett par dagar sen.
 
Det kommer hända massor i helgen om allt får gå väl. Det är kalas och båt-iläggning... och så ska väl din dotter ha barn, sa en arbetskompis när jag berättade om allt som är på gång i mitt privatliv. Och visst är det så, men lille bäbut kan jag ju inte planera in nånstans, hen kommer när hen kommer och det kommer bli mitt i något annat. Livet är underbart!
 
Nu ligger Bamse nyduschad i soffan. Imorgon ska han få smaka på borsten!
 
Jag tror att jag kommer sova jättegott inatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0