Jobba hemma-måndag

Ok, jag erkänner på en gång att jag tog lite sovmorgon. Jag låg nån timme inatt och ältade lite bekymmer, nu vet jag nog hur jag ska agera. Gick upp halv nio och fixade frukost vilken jag åt medan jag tittade på det ena domherre-paret som besöker oss dagligen, tog emot ett samtal och gjorde iordning allt jag behövde för dagens jobb innan jag gick ut med Bamse.
 
 
Kallt och snålblåst så det blev ingen lång promenad, han ville hem. Jag med.
 
Till och med sipporna såg lite frusna ut idag...
 
Det ringde en del på förmiddagen så tillslut stängde jag av telefonen en stund för att komma igång med första andakten, svängde ihop lite stuvad spenat och ägg innan jag ringde ett samtal medan jag gick ut andra Bamsenaden. Hemma igen skrev jag klart andakten och snodde ihop en fröknäcke-smet innan ett planerat bollplank-samtal från en konfident strax efter tre. Jag hann inte kavla ut knäcket vilket jag tänkte skulle få stå i ugnen medan jag pratade med konfidenten, det fick jag göra halv fem när jag avslutat samtalet... Samtidigt gjorde jag kalvfrikadeller som ska räcka till imorgon med, och diskade den jättedisk som blev av allt husmorspyssel.
 

Bamse har varit ute nästan hela dagen. Han har voffat till när det kommit några regnstänk och sen har han velat gå ut igen. Ragnar fick vara ute en liten stund, fast det blåste nog lite för mycket för honom egentligen. Men han är så förtjust i hackspettarna!
 
Janne håller på att bygga upp paviljongen igen. För Bamse är det den perfekta utkiken!
 
Efter middag, disk och promenad åkte jag iväg till sista knyppeltillfället i Strängnäs för terminen. Jag fick blommor och blev så rörd. Jag känner mig inte som nån riktig fröken, men jag ska försöka gå cirkelledarkursen i sommar och då blir det kanske ändring på det. Nu försöker jag visa så gott jag kan när någon ber om hjälp och jag har duktiga elever ska ni veta!
 
 
Nu är det väl lika bra att gå och knyta sig. Det blir två tidiga morgnar på rad nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0