Oj, vad hände?

Har ni varit med om den där känslan, att när allt stannar upp för en dag, så börjar man fundera på vad man egentligen gjort och varit med om? Vad hände, liksom. Har jag gjort det där eller drömde jag bara?
 
Just nu rusar livet på i en fruktansvärd fart, och när jag satte mig ner nu för att få koll på veckan som varit så flyter allt ihop. Mm, jag var i Kungsträdgården.. och i Gamla stan, hm, jag var på ett studiebesök, men var tog anteckningarna vägen? Jo, jag hade faktiskt sånggudstjänst på Tallgården fast det känns som jag glömde åka dit...
 
Nu är det summeringstajm för den gångna veckan, sen ska jag ladda för morgondagen och detaljplanera nästa vecka så, när det väl rullar på, verkligen fungerar! Att leva sitt liv i den här takten kräver struktur och planering för att få tiden att räcka till!
 
Måndagen var ljuvlig! Den har jag redan berättat om --> här <-- Söndagen var också underbar och --> här <-- kan man se en massa fina djurbilder.
 
 
Tisdagen bjöd på samtal, ad hoc-administration i sån mängd att jag valde bort lunchmässan och gick direkt till höstplaneringen, därefter möte om bussutflykten i sommar som Lions sponsrar. Jag kände att vi behövde få till ett datum, inbjudan och personalbesättning omgående. Detta blev gjort och nu känns det som vi är i hamn. Det ska bli kul! Efter detta hämtade jag Bamse, rastade honom, installerade honom i svärmors lägenhet och gick tillbaka till jobbet där jag hade terminens sista meditation. Efter den stannade jag kvar på jobbet ytterligare en timme i et försök att hinna ikapp.
 
Onsdagen började tidigt. Klockan 9.00 var jag och en kollega på studiebesök hos FVO. Det blev ett oväntat givande möte. De ville både veta om den verklighet vi står i samt vi fick veta hur de arbetar. Sen fortsatte morgonen med handledning. Efter den hade jag lite tid på mig innan jag skulle ha besök på em och utnyttjade tiden till att gå till Kungsträdgården, det är ju inte så långt från Gamla Stan. En halvtimme knappt tillät jag mig att njuta av körbärsblomningen.
 
 
Tillbaka på jobbet slängde jag i mig en lunchlåda, tog emot mitt besök och avslutade med sorgegrupp.
 
Kvällen tillbringade Bamse och jag i Ormkärr. Först vid grodkärret där bara rommen är kvar och sen hälsade jag på hos gamla grannar.
 
 
Torsdagen fortsatte jag med all administration som ligger. Det är fonder som ska iväg före 30 april och det är förberedelse för sommarens utfärder och praktikanter. Halv 11 hade jag lönesamtal med chefen, slängde i mig lunch och träffade representanter för Majblomman i Huddinge som skulle sälja Majblommor på Torsdagsträffen.
 
                           
 
Sen blev det full rulle till Tallgården och sånggudstjänst. Till sist satte jag mig på tåget till Uppsala där kvällen avslutades med ett studiebesök på Soppmässa.
 
 
Det blev sent. Jens och Sandra hade tagit hand om Bamse och Jens hämtade mig i Centralen med Bamse. Han körde mig till Huddinge och vi tog en kvällspromenad med Bamse och Bitchen i Rådsparken. Vi gick in på kyrkogården och beundrade magnolian som är lika vacker mitt i natten som på ljusa dagen.
 
 
Fredagens kl.9-besök uteblev, men jag fick hjälpa ett annat tillrätta. 10 hade vi diakonimöte och efter det hade jag tagit ledigt och åkte iväg till Tumba konsthall på knyppelutställning som en av Knyppelpinnarna ordnat. Mycket fint att se på!
 
 
Därefter blev det full fart mot frissan. Hon lyckades igen att få ordning på rufset! Det kommer nog vara snyggt några dagar innan det åter förfaller i självfallet. Finalen på dagen blev zon och salladsrulle hos bästisen.
 
Så... vad hände egentligen?
 
Det kommer jag nog få tid att reflektera över på djursjukhuset Strömsholm. Bamse har spytt och haft diarré ett dygn nu och de tyckte jag kunde komma in med honom. De varnade för lång väntetid så nu ska jag packa ett rör Pringles och en flaska vatten till middag, knyppelpinnar och garn samt ett broderi! Återstår att se om det blir mer än tre timmars sömn inatt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0