Jul, jul, strålande jul

                             
Så här glad är Nova över alla gåvor ni skänkt till hennes julklappsinsamling för Hjärtebarnen. Vi tackar för alla gåvor och insamlingen är öppen till midsommar --> http://gava.hjartebarn.se/campaign/5858909 <--
 
I år har jag firat lite mer traditionell jul än de senaste åren. Det har varit jättemysigt. Nova firade sin första jul och Linnéa och Mattias bjöd in till sitt nya hus. Det blev en väldigt mysig jul. God mat, Kalle Anka, familjemys, jultomte och klappar till barnen.
 
 
Sen följde Bekki med hem till oss och det var mysigt att få rå om henne ett dygn. Janne lagade sin Ris-a-la-Malta och allt var just så där lugnt och skönt som det ska vara på jul.
 
 
Jag körde henne till tåget framåt kvällen.
 
 
Igår på Annandagen jobbade jag. En angenäm uppgift i ett alternativt julfirande i Södertörnskyrkan. Det är tredje året den körs, andra året för mig och i år blev det jättelyckat! Det har varit bra de andra åren också, men i år blev det jättebra!
 
Jultomten väntar på att barnen ska dansa klart kring granen... och docent Ingemar Näslund sjunger O Helga Natt så man ryser ända ner i tårna!
 
När allt var hopplockat fick jag följa med till kommunens evakueringsboende som vi stöttar för att dela med oss av frukt, bröd och godis som inte gått åt. Det känns bra att ha alla dessa olika samverkanspartners. Tillsammans kan vi göra så mycket mer!
 
Janne har köpt hem lite fler kanaler till TVn så kvällen tillbringades med Morden i Midsomer och NCIS. Sen sov jag. Fjärde natten med 10 timmars ostörd sömn. Det är så skönt efter den senaste månadens sömnrubbning med bara ett par timmar här och där, hoppas det gett sig för all tid och evighet!
 
Nu är en ny dag på gång. Detox kanske? Lite knyppling kan jag tänka mig ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0