Min Alla Hjärtans Lördag

Idag hade jag lovat mig själv en egen dag. Janne har varit på kryssning och skulle inte komma hem förrän till kvällen. Jag har varit ledig och tänkte göra vad jag vill. Igår spolade jag på pinnar till en ny metallspets så knyppling stod högt på önskelistan.
 
 
Först sov jag länge. Låg i sängen och drog mig innan jag släntrade upp, fixade frukost åt djuren och gick och la mig igen. Bamse gjorde mig sällskap och jag fick klia honom på magen... Bestämde mig för att det får bli pälsvård idag, selen i kombination med blötsnö gör honom så tovig och när jag kliade honom på magen hittade jag ännu fler tovor.
 

Frukost, gjorde ren Ragnars bur, Bamsenad, fixade lite vid fågelbordet ute, badade Bamse, plockade i högar och tvättade två maskiner, skrev lite blogg med Ragnar som sällskap...
 
Kålmaskdesign: Sam Jacobsson                 Ragnar älskar att vara med när jag knypplar
 
Knypplade "kålmask" i metall i tre färger, gick ut med Bamse igen och borstade sen igenom honom ordentligt samt klippte tovor. Han är lite hackad här och där i pälsen, men jag vill inte klippa honom i onödan nu när det är kallt. Det får bli trimmern till sommaren istället. Smälte ner kokosfett och rörde ner vildfågelfrö, solrosfrö och havregryn som jag sen hällde upp i en plastlåda till fågelbordet. Fortsatte knyppla till Janne kom hem. Han hade köpt rosor till Alla Hjärtans Dag. Fixade middag, diskade och duschade. Nu har vi tittat på ett naturprogram från Amazonas. Det blev en perfekt dag!
 
Vårt härliga köksbord. Alla Hjärtans Dag-rosor, födelsedagstulpaner och den fina orchidén jag fick av Linnéa igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0