Roadtrip Vadstena

Några bilder från kvällspromenaden igår:
 
Och från morgonpromenaden imorse:
 
Tempelgården
 
Imorse satte vi väckarklockan på 8. Janne fixade i stugan medan jag gick ut med Bamse, sen åt vi frukost, packade det sista, Janne dammsög och jag slängde sopor. Så for vi åstad ner mot hamnen. Vi kom med en färja tidigare än vi planerat och åkte raka vägen upp till Vadstena.
 
Janne har haft en ängels tålamod med mig. Först parkerade vi bilen vid Slottet, sen gick vi till Biblioteket där de hade två  knyppelutställningar: Sjalar och Ren Tvätt. Medan jag gick in stod Janne utanför med Bamse och Ragnar.
 
Knypplade sjalar
 
                                                                            ABFs knyppelkurser i Mölnlycke
 
 
Sen gick vi hela genom hela centrum, via Svenska Spetsars butik där jag inhandlade lite smått och gott, upp till Spetsmuséet. Janne satt utanför med Bamse men Ragnar kunde följa med.
 
De fyra elementen                                             Rankan
 
Enkel lian                                                            Dubbel lian
 
Trädsmycke                                                       Nät
 
Fantasifiske
 
Årets månader                                                  Ormen
 
Spiral                                                              Blomkruka
 
Emie Särnstedts spetsar
 
 
Att gå med Ragnar på axeln längs gågatan drog till sig mycket uppmärksamhet. Han har väckt mycket uppmärksamhet under hela resan. Jag hade nog trott att folk skulle titta och någon fråga, men det är väldigt många som kommit fram, fotat och pratat. Riktigt roligt. Men idag så slutade jag stanna när folk ropade: Oj, en papegoja!. Det blev för mycket. Däremot om någon frågade något eller ville att barnen skulle få se så stannade jag. Det blev mer lagom.
 
 
Efter att ha checkat in på Klosterhotellet och vilat en stund gick vi ut igen. Denna gång utan Ragnar. Han var så trött. Efter att ha ätit gott gick vi ner till slottet där Nostalgiaftonen precis börjat. Bilar började rulla in och vi gick runt och tittade, fikade och gick igen för det rullande in nya bilar hela tiden. Till slut var Bamse så trött att han bad om att bli buren (han satte tassen på min fot och visade tydligt att han inte ville gå nåt mer)
 
Cheva Impala. Min ungdoms drömbil
 

Nu har det varit riktigt skönt att ligga på hotellet ett par timmar och vila. Ragnar och Bamse sover tungt, men Bamse ska ut en pinkeri-sväng innan Janne och jag lägger oss till ro.
 
Imorgon bär det iväg hemåt igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0