Gos överdos?

Gick upp fem imorse och var på jobbet strax efter sju. Jobbade med resan som går av stapeln nästa fredag, bokade bord och skickade bekräftelser, mailade och fixade med papper till praktikanterna. Sen for jag till Flemingsberg och praktikanterna, vi fick höra häktesprästen och kyrkoherden berätta om sina uppdrag.
 
 
Åt resterna från gårdagens chop-chop på stående fot medan jag pratade med husmor, sen drog jag iväg till frissan, köpte kläder till midsommarbröllopet, hämtade Bamse och for ut till Monica. De har Maija hos sig denna vecka och jag ville väldigt gärna träffa henne innan hon åker på lördag. Det är inte så ofta jag kan träffa henne... och så är det evigheter sen jag träffade Nova!
 
Klänningarna för storväxta på Lindex var ett skämt!
 
Storasyster Maija och lillasyster Nova
 
 
Jag hade missat att det var Artos födelsedag... men jag hade presenter med mig åt hans döttrar i alla fall! Han gjorde sushi och Maija bakade muffins. Jag ägnade mig åt annat....
 
 
När muffinsen var klara sjöng vi jamåhanleva...
 
 
Maija hade skrivit ett jättefint kort och ritat familjen på det också.
 
Nova snackar som sjutton! Och var klädd i en tröja som hennes mamma hade för trettio år sen...
 
 
 
Halv nio bröt jag upp och åkte till nästa dotter. De har varit och hämtat valp idag och jag tyckte det var mycket lämpligt att åka dit och ta sällskap på kvällspromenad med hundarna.
 
 
Minou är en blandning mellan dvärgpudel, mellanpudel, shiatsu och powder puff. Det ska bli spännande att se vad hon kommer att bli när hon blir stor. Söt som socker är hon i alla fall! 
 
 
Söta lilla Minou kissade på gräsmattan och gick sen in med Ängla och Thyra medan jag, Linnéa, Meija, Spike och Bamse knallade iväg på en riktig promenad.
 
Sen var det bara långa vägen hem. Kom hem 23.00... Ska nanna nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0