Från kris till kalas

Det var väl en fyndig rubrik 😜 Det syftar förstås lite galghumoristiskt på min arbetsbörda på sistone. Det har varit rätt mycket kris och det känns bra när man får vara med och göra skillnad, men mindre akuta grejer blir liggande och blir det för mycket av den varan kan det bli stress. Så är inte fallet ännu och jag trivs rätt bra med att ha mycket att göra.
 
                              
 
Inatt hade jag dock en konstig dröm. Jag drömde att jag öppnade en 🐜 sån där choklad/musli-bar och 🐜 började äta på den. När jag ätit halva så började det krypa ut 🐜 små svarta kryp ur den 🐜 som strax fällde ut sina vingar och flög iväg 🐜 Jag knölade ner resten av baren i förpackningen och kastade den i soporna 🐜 Jag blev varken äcklad eller förvånad, ville bara inte ha resten 🐜 Jag har tänkt på drömmen av och till hela dagen 🐜
 
Dagen har bestått i två besök, sopplunch, akutbesök och mycket administration. En vaktis har hjälpt mig få upp lampan så nu finns det lite ljus i mitt rum igen.
 
Strax efter halv fyra åkte jag och hämtade Bamse på dagis, Monica och Arto i Kista och mötte upp Janne utanför Linnea. Min lilla 30-åring lagade våfflor och vegetarisk ratatouille i långa banor. Ett härligt kalas och en trevlig kväll!
 
 
Enda smolket är att mina föräldrar inte kunde komma. Pappa har åkt på nån lung-historia och känner av malarian. Vårdguiden tyckte han kunde vänta till imorgon.... Men jag är orolig!
 
                  
 
Jag hade planerat att åka hem, men det blev svärmors lägenhet igen. Bamse skäller i sömnen, han drömmer nog om barn, katter och våfflor! Jag ska krypa i koj nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0