80-årspartaj!

Vi kunde sova ett par timmar längre imorse än igår och det var skönt. Antagligen är det nån sorts klimakteriebesvär jag lider av, men vissa nätter kan jag 1. inte somna, och 2. när jag väl somnat vaknar jag inom ett par timmar och ligger vaken till det är dags att gå upp. Men andra nätter sover jag som en stock! När vi skulle lägga båten i sjön igår var det efter en 3-timmars natt, men inatt blev det åtminstone 8 timmar sömn.
 
Janne gick ut och grundmålade paviljongen to-be innan vi gjorde oss klara och åkte till Coop. Där handlade vi dricka och mjölk, småkakor och servetter mm samt hämtade ut 36 bitar smörgåstårta inkl. specialarna och 40 bitar Karl Gustav-tårta och en specialare. Vid 12.00 var vi i klubbhuset i vår båtklubb och började plocka fram porslin och fixa fint. Jag tycker festen blev lyckad. Alla verkade nöjda, vädret var vackert så ungar och hundar sprang ut och in, smörgåstårtorna och tårtorna var jättegoda och alla pratade med alla. Och så kunde den som ville se när båtar kom i sjön för klubbstugan ligger 50 meter från vaggan där bla vi la i vår båt igår.
 
Ena syrran hade bakat mördegskakor som hon sen "stämplat"
 
Smörgåstårtor                                                 Paketöppning
 
 
Karl Gustav. Maräng, grädde och banan-crème gömmer sig under marsipanen.
 
Nu avslutar jag bloggen med lite ego-kort:
 
 
Jag önskade mig redan i förrgår ett barnbarnskort och idag försökte vi få till det. Att få fem härliga ungar att posera är väl näst intill omöjligt, men jag tycker de här bilderna blev mycket bättre. De är så fulla av liv! Bamse skulle absolut vara med. Två skäl är att Meija har en kaka i handen och att han blir lite sotis när nån annan ska sitta i mitt knä.
 
 
Nästa gång hoppas jag att alla barnbarn är med!
 
Gästerna började troppa av och till sist var det bara Janne och jag kvar. Det gick förhållandevis fort att städa och diska undan. Det känns som om det blev en jättebra fest och som sagt, jag tror alla var nöjda. Jag är det i alla fall!
 
Nu mot ny vecka och nya äventyr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0