Kalas x två barnbarn

Det blev faktiskt både broderi, film och bokläsning innan jag somnade igårkväll!
 
Idag gick jag upp lite senare än igårmorse. Fröknäcket, som jag bakade igår, med bara smör var gottigottgott till frukost.
 
                            
 
Sen satte jag igång att jobba. Jag har fyra saker kvar från gårdagens lista, att *ringa kommunen får jag göra på måndag, men idag kunde jag göra *semesterschemat. Det tog ett par timmar att göra sommarschemat för alla diakoner i pastoratet och sen göra schema för en öppen mottagning som vi ska försöka dra igång till sommaren. Jag hoppas att det kan bli en bra start på vårt pastoratstänk kring diakonala frågor. Samarbete i olika former har nog alltid funnits tror jag, men i mer organiserad form tänker jag. Till sist mailade jag schemana till alla berörda med mina tankar kring hur det kan fungera. Nu är det bara att vänta på feed-back.
 
Så gick jag ut med Bamse. Jag hade tänkt lämna honom hemma när jag skulle åka på kalas, men han visade med stor tydlighet att han ville med och jag såg inga direkta hinder, hade mest tänkt att han skulle få ta det lugnt efter sjukhuspärsen. Men han är extremt kelig och jag tolkar det som att han inte vill bli lämnad igen. Först 3 dygn på sjukhus och sen nästan 2 timmar hos trimmern dan efter hemkomsten... Och idag skulle vi bara träffa släkt = flockmedlemmar.
 
Thyra fyller 6 år imorgon och Meija fyller 2 år i slutet av månaden. Idag blev det dubbelkalas!
 
Thyra ville ha en häst-tårta! Det fixade Linnéa lätt som en plätt!
 
Åtta ljus på tårtan. Thyra råkade blåsa ut Meijas två också...
 
Meija som blir 2 år den 27 maj                  Thyra fyller 6 år imorgon
 

Bamse skötte sig nästan exemplariskt tycker jag. Han är alltid överlycklig när flocken är samlad och han ska runt och pussas med alla människor. Men han försökte äta upp katten Gustav när Gustav kom utsläntrande från flickornas sovrum efter en rejäl tupplur, och han höll full koll på katten Agnes under soffan. Hunden Spike får sitta i mitt knä när inte Bamse sitter där. När det så småningom kom några kompisar och ville leka så tyckte jag det var dags att åka hem, för då började Bamse surna. Nyklippt som han är ser han ut som en kramgo valp... och Bamse tycker själv att han är allt annat än en kramgo valp - han är ju en farlig varg!
 
Vi kom hem vid sex-tiden. Janne har sovit på fm efter nattpasset och jobbat med båten på em. Nu åkte vi till den grekiska tavernan i Strängnäs och åt pizza till middag!
 
Janne har redan somnat. Jag ska gå ut med Bamse och följa hans exempel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0