Hepp hepp

... som i heja heja, eller som i sjuttsingen vad fort det går. Tre dagar har gått IGEN och det svänger så in i baljan att jag får kolla flera gånger om 1. jag lämnat Bamse innan jag kommer till jobbet 2. att jag hämtat honom efter jobbet. Det låter nog värre än det är, men jag har suttit mycket i bilen och på kommunala fortskaffningsmedel dessa dagar så det har varit på sin plats att dubbelkolla.
 
Måndagen försvann i flygande fläng. Morgonen bjussade på ett spontanbesök vilket funkade då det inbokade besöket ringde sig sjuk. Jag ringde och bokade in nya besök med dem jag avbokade förra veckan och pysslade om min almanacka efter förra veckans sjukfrånvaro. Eftermiddagen bjöd på fika på Gunnarssons och ett besök i Allhelgonakyrkan med Kyrkgruppen.
 
 
Allhelgonakyrkan var min mormors hemkyrka så det var extra kul att få återse den fina träkyrkan i Helgalunden.
 
Efter kyrkbesöket knallade jag ner till Scandic Malmen och tillbringade fyra timmar med praktikanterna från i somras. Det var jätteroligt att se dem igen och få höra hur det går för dem i studier och annat.
 
Halv nio bröt vi upp, jag tog pendeln från Södra till Huddinge och mötte upp Jens, Bitchen och Bamse på Skogskyrkogården ca halv tio på kvällen i regn och rusk. Äntligen fick jag tända mina ljus och lägga ner kransarna jag köpte till Allhelgona.
 
 
Vi åkte och handlade på Mc, åt med Sandra och tog sen en kvällspromenad med hundarna. Jag sov över hos son med flickvän och de var så omtänksamma så jag fick sova i deras säng med tanke på ryggen, medan de sov i soffan. Jag var riktigt rörd över omtanken!
 
 
Tisdag då. Jag började med frukost på jobbet. Vi får frukost varje tisdagmorgon och jag tycker det är så himla trevligt att träffa arbetskamrater från olika områden på ett avspänt sätt. Sen åkte jag till ett hembesök som berörde mig djupt. Tillbaka på jobbet slängde jag i mig en köpt lunchlåda och sen var det schemaplanering för våren. Kvällens begivenhet var inställd och jag var så glad över att kunna åka hem i vanlig tid. Dock... på lunchen var jag på Post Nord och skulle hämta ut ett paket, men de hade förstås inte öppen mellan 10.30-15.00 så jag åkte dit innan jag hämtade Bamse. Paketutlämnaren envisades med att Huddinge kommun hämtat ut mitt paket fast hon inte ens blippade avin... jag gick ut till bilen och ringde Kundtjänst. Två gånger fick jag ringa Kundtjänst som sa att paketet inte var uthämtat! Sen fick jag paketutlämnaren att blippa avin och då sa hon att den står registrerad som att den finns här men det gör den inte ser du väl och slog ut med armarna! Jag började tänka att hon är nog knäpp, bad henne kolla i alla fall för det är ett litet paket med två t-shirts i, sa jag. Då tittade hon i en lådhurts och visst 17 fanns den där! 25 minuters tjafs för att öppna en låda! Morr! jag kom iväg sent men när jag kom hem hade Janne tänt levande ljus i hela huset och utanför, det var så fint!
 
 
Idag har jag inte varit på jobbet alls. Jag började dagen med arbetshandledning, tog bussen upp till Ersta där jag fick två timmar med den kvinna jag hoppas få som handledare till masters-uppsatsen. Nu har vi i alla fall gjort en bra plan för hur jag ska lägga upp uppsatsen och det känns så skönt! Till sist åkte jag på hembesök.
 
Nu är tvättmaskinen snart klar, jag ska diska, läsa igenom presentationen jag ska ha på Lions imorgon och gå ut med Bamse. Inatt vaknade jag före fyra och kunde inte somna om, så jag räknar med att sova gott inatt och det kan behövas. Morgondagen blir lång och spännande...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0