Shopping mitt i veckan

Ni som känner mig vet hur jobbigt jag tycker det är att ränna runt i affärer. Att springa runt och leta efter något man tror ska passa en är jobbigt och provrum är rena mardrömmen. Men när det måste göras försöker jag göra det bästa av det. Vid några tillfällen har Rebekka följt med och det är kanon! Nu jobbar hon på skola och har höstlov, så vi hade bokat in den minst dåliga dagen för mig att var ledig några timmar mitt på dagen. Och vi fick mycket gjort! Bekki har ett otroligt tålamod med sin kinkiga morsa och är toppen att ha med sig på shoppingrunda. Vid ett tillfälle kom en kvinna ur provrummet bredvid och säger att hon älskade vår kommunikation. Och ja, jag vill ju köpa något som trivs i OCH är snyggt. Alltså, jag går på TRIVS och Bekki går på SNYGGT. Dessutom vill jag att det passar till grönt (diakonskjortan) medan Bekki tycker jag ska tänka mer fritid och mindre jobb. Men hemma i skogen sjavar jag runt i det som faller sig in, det inte en kotte som tänker på det... eller möjligtvis en kotte då, men inget annat.  Så Bekki och jag blir den perfekta provrums-kombon... men jag förstår att det kan låta underligt för den oinvigda...
 
Den här såg fin ut på galgen, men väl på tyckte Bekki att den såg ut som en morgonrock. Vadå Moraklocka, svarar jag. Kanske dags att kolla upp hörseln på tant?

Det blev i alla fall: ett par brallor, en tröja, två linnen, en halsduk, ett par vinterkängor, två tavelramar, två flaskor Blutsaft, D-vitamin, fem födelsedagspresenter, två gravkransar, två gravljus och en BADDRÄKT. För att hitta baddräkt mitt i vintern till tant i storlek gigantisk krävdes en del jobb, men tillslut hittade vi en på Twilfit. Jag kan inte förstå (och det förstod inte uppackerskan på Stadium heller) att det inte finns baddräkter i större storlekar där, men de har ett sortiment för normalviktiga. I alla fall på vintern. Punkt. Bekki fick en svart skitsnygg klänning och en halsduk som tack för hjälpen och föresenad födelsedagspresent. Lunch på Sushi Yama.
 
 
Åter på jobbet blev det sångövning, mail och ett telefonsamtal innan jag shoppade loss i grönsaksdisken på Ica, hämtade Bamse och åkte hem.
 
Till middag blev det ratatouille och hamburgare av ren nötfärs. Det är lika bra att smida medan järnet är varmt! Nu vill jag krympa ur baddräkten snabbt som ögat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0