Bajs i all ära

Kajor över Strömsholm
 
I måndags blev, som ni vet, Rambo inlagd på Strömsholm med sin magåkomma. Efter det har två och snart en halv arbetsdag förflutit. Tisdagen bjöd på diakonimottagning och möte, kvällen blev tidig och lugn. Onsdagen bjöd på inledningen av en fem dagar lång biskopsvisitation i kontraktet. Både på tisdagens eftermiddagsmöte och onsdagens biskopsmöte höll jag mig på stort avstånd från alla hostande människor. Jättemånga är sjuka. Normalt känner jag en liten irritation över att vi är så ivriga att sprida våra smittor. Jag vet att det är svårt att vara hemma från jobbet när man har en massa ansvar, men följden blir ju rent krasst, oavsett anledningen man släpar sig till jobbet, att flera blir sjuka. Nu kände jag en mega-irritation. Men är det biskopsvisitation så är det. Det är klart att folk med uppgifter i den stoppar i sig febernedsättande och går till jobbet. Jag avstod lunchen i Mariakyrkan i skräck för att behöva ta i samma slevar som hostande människor. Jag är nu överdrivet livrädd (om man kan vara det) för att bli sjuk. Novas hjärtoperation närmar sig och jag kan helt enkelt inte bli sjuk nu.
 
Vill ni vara med och bidra till Novas insamling kan ni klicka --> här <--
 
Mariakyrkan i Skogås har en fantastisk altar-mosaik
 
Onsdag eftermiddag bjöd på sorgegruppsinfo, sen ringde jag några samtal och åkte för att hämta Bamse på dagis. Janne kom och plockade upp honom i Härad medan jag fortsatte ner till Strömsholm för att hämta Rambo. Bajs i all ära, men man blir faktiskt överlycklig när hunden bajsar korvar efter fyra vattendiarée-dagar och två sjukhusdagar på det. Två fasta fina korvar klämde han ut utanför infektionskliniken på Strömsholm.
 
På vägen hem från Strömsholm blev vi sittande en timme  i kö. Eller kö och kö, det stod still helt enkelt. En krock med flera bilar strax före Eskilstuna och flera räddningsfordon kom i mötande filen. Minst två ambulanser med blåljus. Tack och lov för dieselvärmare, säger jag. Och att jag rastade Rambo innan vi satte oss i bilen! Nu använde jag tiden till Facebook, att radera gamla bilder och ringa lite. Jag hittade en superbra sida som kunde tala om för mig vad som hänt och höll mig uppdaterad på läget längre fram. Kvällen blev lugn och jag kom i säng tidigt.
 
           
 
Rambo har sovit hela natten, vi väcktes av att Janne kom hem strax före åtta. Idag jobbar jag hemma. Det är nog tur för Janne blev nästan indragen i en bilolycka imorse, en som fick sladd och höll på att köra in i sidan på honom. Det är halt och vissa förstår inte att hålla ner farten.
 
Lite skillnad från i måndags...!
 
Nu ska vinterkängorna på igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0