Ditt och datt

Det blev en fin söndagseftermiddag. Linnéa kom hit med Ängla, Thyra och Spike medan Meija och Minou fick vara hemma med sin pappa. Medan flickorna lekte inomhus tog Linnéa och jag hundarna och gick långpromenad i det fina vädret.
 
Spike, Rambo och Bamse
 
Idag började jag dagen med bilbesiktning klockan 7.40. Det gick bra. Jag behöver fixa sprickan i vindrutan men behöver ingen ombesiktning.
 
 
Sen for jag vidare för egen besiktning. Jag har haft ont i gall-trakten sen före jul och idag hade jag fått tid för ultraljud av hela buken. Det har varit så mycket på sistone att jag inte direkt tänkt på detta, men när jag fastande åkte hemifrån imorse kom oron. Ovanpå allt annat skit så har jag väl nåt i magen också, tänkte jag. Jag kom till sjukhuset tidigt, så jag smet in i sjukhuskyrkan en stund.
 
 
Nu var det tack och lov inget att oroa sig för. Njurar, lever, bukspottskörtel mm såg bra ut. Fett i levern får man räkna med när man är så stor som jag är men det förklarar inte smärtorna/obehaget jag har under revbenen på höger sida. Knappast den 3mm stora polypen som sitter i gallblåsan heller, sa läkaren. Orsaken till min smärta gick inte att förklara med denna undersökning. Tarmkolik eller nån nerv eller muskel som klämmer, trodde hon.
 

Sen gick jag och fikade men min kompis/kollega som jobbar på sjukhuset innan jag åkte hem.
 
Resten av dagen har jag jobbat hemifrån. Efter en promenad med hundarna har jag suttit i telefonen till stor del, men även Blekinge-foldern har växt lite.
 
Nu blir det uppvärmda resten och sen hägrar knypplingen i Strängnäs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0