"Upp stiger solen..."

Vilken dag det har varit! Jag var uppe och sprang flera gånger inatt, valde att gå upp och duscha halv fem och slumrade sen till väckarklockan ringde kvart i sju. Två ägg och en kopp kaffe senare stod jag i sjukhusentrén och väntade på Monica, Arto och Nova. Halv åtta var vi på avdelningen, lite koll, lite lek medan vi väntade och till sist lugnande, sen var det dax. Arto och jag fick stanna i operationsalens sluss medan Monica fick följa med in till hon sövdes.
 
Hon har fått embla på händerna...
 
Nova livar upp tillvaron medan vi väntar på operationsdax.
 
Nova älskar att sjunga och favoritsången just nu är "Imse Vimse spindel". Hon kan rörelserna till den och den har vi sjungit ofta. Vi sjöng den imorse och t.o.m när hon var helt groggy av de lugnande medicinerna gjorde hon rörelsen "upp stiger solen, torkar bort allt regn".
 
 
Medan vi väntade på att kirurgen skulle ringa försökte vi fördriva tiden. Vi åkte till Willys i Lund och handlade, vi åkte planlöst runt och tittade på det platta landskapet och avslutade utflykten på Pizza Hut i Malmö...sen åkte vi hem och väntade. Strax efter tre ringde kirurgen. Strax efter tre upphörde regnet och solen bröt igenom de grå molnen. Strax efter tre fick vi veta att kirurgen lyckats stänga alla hålen i hjärtat! "Upp stiger solen"!
 
 
Efter en timme fick vi hälsa på henne på BIVA. Lättnaden yttrar sig som kokt spaghetti i benen. Tröttheten är monumental. Det känns som vi varit med om ett under...och det har vi ju. De lyckades stänga alla hål!
 
 
Vi firar med Artos favoritpastasallad, hemlagat på Ronald McDonald Hus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0