Vem vill mig illa?

Ännu ett par dagar har förflutit blogglöst. På det stora hela rullar det på. Jag trivs så bra på jobbet och är glad att ha det. I övrigt är livet en transportsträcka. Längtar till i vår, då tror jag att många bekymmer kan vara ur världen.
 
Ännu en ny grej har dykt upp i veckan... I höstas, närmare bestämt i september, oktober och november dök det upp prenumerationer på Svensk Damtidning i min brevlåda. Jag avbokade dem, det var tre olika kundnummer så det var tre olika beställningar, och så var det inte mer med det, men man undrar ju? Jag slog det ur hågen och tänkte att det var en påhittig försäljare som "hämnats" eftersom jag inte svarar på okända telefonnummer. Men i måndags kom en prenumeration på Ditt kök, i onsdags en prenumeration på Vitala´s Plack-off och i fredags en prenumeration på Ica-kuriren. Det har inte alls varit några problem att avboka prenumerationerna, samtliga instanser har varit mycket trevliga och de har tillochmed upplyst mig om att de fått in kupong från Sverigehäftet och rått mig att polisanmäla. Jag har också blivit upplyst om att de vanligaste yrkesgrupperna som råkar ut för den här typen av "skämt" är präster och lärare, alltså människor i samhällets tjänst. Jag tycker det hela är så lågt, och vem gör sig besväret att sitta och plita ner mitt namn och min adress på kupong efter kupong? Det är inte roligt, det är bara obehagligt att förstå att någon har ett horn i sidan till mig. Hade det inte varit för prenumerationerna i höstas hade jag trott att det hänger ihop med det andra som påverkar mitt liv nu... men nu tror jag att det är samma person som i höstas som "roar" sig på min bekostnad, för hur stora är oddsen att det finns flera personer i min närhet som roar sig på detta sätt? Vad har jag gjort för att förtjäna det eller vem vill göra mig ledsen?
 
I övrigt har resten av veckan flutit på lugnt. Besök och samverkansmöte på kommunen. I torsdags dock låg jag med en sprängande huvudvärk från småtimmarna så den dagen stannade jag hemma från jobbet. Jag låg i sängen och ömsom slumrade , ömsom läste de sista kapitlen i Räfvhonan. Igår skulle jag till min bästis efter jobbet, men jag åkte och hämtade hundarna i förtid från dagis istället. Rambo var lös i magen på morgonen men jag trodde det berodde på att han fått lite spaghetti ur kastrullen när jag skulle diska kvällen innan... men hans mage blev inte bättre under dagen utan det accelererade till vattniga diaréer istället. Igårkväll och inatt har han, trots att vi sprungit ut ett antal gånger, både kräkts och skitit ner bur och golv, stackarn, så imorse ringde jag Strömsholm. De rekommenderade Canikur från apoteket och skonkost, så jag åkte in till stan och handlade. Tryckte en hundralapp i näven på en av tiggarkvinnorna och köpte en prästost från Svenska Kyrkan i Strängnäs där de stod utanför Ica och berättade om kampanjen Maträtten.
 
 
Det blir ris och kokt kycklingfärs för mina små ett par dagar nu, ett storkok svalnar på diskbänken. I övrigt blir det korta promenader i koppel ofta... och det gör inte så mycket för jägarna är här. Jag tror att de är ute i skogen och letar efter en galen älg som attackerar hundar...
 
 
Nu ska jag jobba lite. Disken väntar, kalvfrikadeller ska lagas, "Ordföranden har ordet" ska skrivas till Knyppelpinnarnas medlemstidning och föreningens årsmöte ska förberedas - papper ska läggas iordning och smörgåstårtor ska hämtas.... och så ska jag springa ut med hundarna ett antal gånger....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0