Arbetsnarkomani

Jag har i princip alltid ett högt tempo, jag gillar det. Ibland blir det platt fall, men om man statistiskt ser över tid så har jag kanske ett behagligt tempo, vad vet jag? Jag trivs iallfall! Lite hänger det i nuläget ihop med att jag inte törs vara overksam, då kommer tankar och känslor jag inte vill ha, då är det underbart att få gräva ner sig i en massa roligt och spännande jobb!
 
En stunds kvällsmys vid Sandas båthamn. Kvällarna är så vackra just nu!
 
I söndags tänkte jag ägna eftermiddagen åt doptavle-broderiet... och det gjorde jag. Lycka! Jag lyckades också lura iväg Janne till Grekiska Tavernan på en plankstek!
 
 
Kröp tidigt i säng och har nu betat av större delen av en hektiskt arbetsvecka. Fyra inbokade besök, möten, diakonimottagning, handla matkasse med konfident, handledning, fantastisk lunchmusik på orgel med efterföljande ljuvlig broccolisoppa, sorgegruppsuppstart med en perfekt lagom stor grupp samt planeringsmöte inför en ev. uppstart av en Herrklubb har jag hunnit med, typ.
 
Och inte att förglömma kyrkgruppen som i måndags åkte till St Clara kyrka. Jag har aldrig tänkt på att namnet härstammar från St Clara, en nunna som var samtida med helige Franciskus av Assisi. De torde ha inspirerat varandra. Men att det funnits en Clariss-orden i Stockholm har jag totalt missat. Kul att lära sig något nytt. Att kyrkan är sen 1500-talet var också en överraskning, det är en imponerande tanke! 500 år!
 
Bellman ligger på St Claras kyrkogård
 
Sen är St. Clara kyrka inte så känd för sin historia utan mer för sitt sociala och diakonala arbete bland hemlösa, missbrukare och andra utsatta grupper. Diakonen berättade om allt fantastiskt arbete de gör!
 
Vi avslutade eftermiddagen på Kafferepet!
 
Budapest
 
Kvällarna har innehållit en del broderi, men igår åkte jag till Linnéa. Mattias är på rep-övning med hemvärnet och Linnéa är höggravid med deras fjärde barn. Vi åt tillsammans, vi lyssnade på Änglas läs-läxa, jag tog hand om lite disk och tog ut hundarna på kvällspromenad. Repris imorgon.
 
 
Ikväll stämde jag träff med Janne i Strängnäs. Vi är inne i en period när vi knapps ses igen och jag tyckte vi kunde göra något tillsammans. En promenad runt udden i hamnen blev det. Jättemysigt i den ljusa vårlika kvällen!
 
 
Man får lov att fånga ögonblicket! Carpe Diem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0