...och där försvann fredagen!

En härlig dag som gick alldeles för fort. Gick upp före sex för att hinna åka in till Roslagstull så veterinären kunde ta stygnen på Rambo innan arbetsdagen. Han var jätteduktig! Bamse satt i ett hörn i undersökningsrummet och flämtade, han gillar verkligen inte veterinärer... men Rambo tycker visst allt i livet är lika roligt.
 

På vägen dit ringde morgonens intevjuperson, hen var genomförkyld och låg nedbäddad. Tack för det! Jag är så tacksam när jag slipper utsätta mig för onödig smitta! Det är snart påsk och jag ska vara ledig flera dagar! Det finns så mycket jag vill göra då!
 
När jag kom till jobbet hade jag alltså ett par timmars extra tid. Snabbt bestämde jag mig för att använda tiden till städning. Jag har samlat på mig präktiga högar och nu har "färdig"-högen har börjat flirta alldeles för intimt med "att-göra"-högen... Nu blev det åtgärdat. En hel del slängdes, annat sorterades in i mappar typ "Blekingeresan", "samverkansgruppen", "kontraktsdiakoni" osv. Min lilla dokument-låda städades också ur och nu ligger mapparna i ordning där. Längst ner det som är klart men jag vill spara ett tag, och längst upp det jag f.n arbetar med. Däremellan det som ligger i pipline under vår och sommar i kronologisk ordning! Ett par samtal och ett par fondansökningar hann jag också med. Jag är så nöjd! Feng Shui i all ära, men visst 17 är det otroligt skönt att städa i det yttre för det gör nåt med det inre också.
 

På eftermiddagen hade jag tagit ledigt. Det är evigheter sen jag träffade min bästis, nu skulle det bli av! Våfflorna var framdukade när jag kom och så avslutade vi med zonterapi. Det var så ljuvligt!
 
 
Jag hämtade hundarna på dagis och fortsatte ut till Linnéa för att vara sällskap och hjälpa till lite när Mattias är på hemvärnsövning några dagar. Barnbarnen ville bjuda mormor på tacos och det var framdukat när jag kom dit. Vilken lyxdag!
 
Vad får vi då?
 
Jag hade köpt ostbågshjärtan till fredags mys. Efter disken satte vi oss för att titta på film, stenhårt bevakade av sugna hundar. Sen gick flickorna och la sig, jag tog ut hundarna och åkte hem.
 
 
En ny dag har börjat. Jag var ute en timme med hundarna i morse. Vårlikt väder, fräscht och uppiggande. Nu står en rabarber/svartvinbärspaj i ugnen och snart är det knyppelstuga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0