En himlans bra helg har det varit

Igår gick jag upp klockan fem, lämnade nyrastade hundar hos Monica i Tullinge kvart i åtta och var i Mariakyrkan i Skogås kvart över. En himlans bra retreat-dag hade vi. Jag hade ansvar för introduktion och meditation, sen flöt dagen på i tystnad till den avslutande mässan som var vacker i sin lågmälda ton och med många tända ljus. Efteråt fick vi kramar... Arrangemanget kändes så uppskattat!
 
Jag älskar Mariakyrkans ljusbärare...
 
Efter att ha hjälpts åt att ställa i ordning åkte vi var och en hem till vårt. Jag åkte hem till Nova och Monica, gick ut med hundarna som varit i Novas goda händer hela dagen... sen åkte vi till centrum och köpte middag och godis.
 
Tröjan passade perfekt. Och Nova vet inte vad godis är, men hon fattade snabbt hur man använder skopan och lägger godis i mammas påse, med detta var hon nöjd!
 
 
Efter denna fina dag somnade jag fort, sov hårt och gott. Vaknade vid halv sex i morse och famlade efter hundarna... jo de fanns där. Rambo under täcket som vanligt, men den mer varmblodiga Bamse hade hittat Novas avlagda baby-gym och tyckte det var gott att sova med Mumin och gänget. Låg kvar i sängen till klockan ringde halv åtta. Kroppen börjar återställa tiden efter resan, huvudvärk och illamående helt borta.
 
 
Efter att ha smugit runt med morgonsysslorna och promenerat hundarna i morse for jag iväg till Kallhäll och knyppelmöte. Först ett givande styrelsemöte och sen en härlig och inspirerande föreläsning av Nina, en av alla mina duktiga knyppellärare. Hon berättade om sig och sitt skapande inom knypplingen och det gav mersmak. Jag hoppas hon kommer och ger oss en workshop nästa år, kanske i knyppling med aluminiumtråd eller varför inte återbruk av kassettband eller sladdar? Hon har knypplat i allt möjligt och fått alla möjliga spännande uppdrag, tex att knyppla servetter till danska kungahuset och fasadbelysning i Göteborg!
 

Sen hämtade jag hundarna hos Monica. Hon hade åkt iväg på middag så jag städade upp efter mig, köpte pizza och for hem. Ikväll fick Bamse duscha. Han blir så grisig när det regnar.... Jag har skrivit två artiklar till medlemstidningen samt lite andra papper och mail för Knyppelpinnarnas räkning...
 
Nu är jag trött. Vad gör man då? Man diskar och går och lägger sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0