Full vecka och lite till

Om jag inte orkar och hinner, då skriver jag inte. Men jag saknar att skriva för jag tycker om det, men det kan inte vara prio1. Jag måste ju hinna göra något som jag kan skriva om också!
 
De dimmiga morgnarna är både lite läskiga och otroligt vackra!
 
Veckan som varit har varit innehållsrik. Möten av olika karaktär med olika mycket folk, hembesök, planerat besök, mottagning, sorgegrupp, lunchmusik, sopplunch och torsdagsträff.
 
Vi hade musikgruppen Raa på besök under Torsdagsträffen. De är så bra!
 
Kvällarna har ägnats åt knyppling. I måndags hade jag tvättskola med mina elever. Knypplad spets i lin får inte maskintvättas... Knyppla hann vi också. Tisdag och onsdagskvällarna ägnade jag mig åt olika skrivarbeten, både mail men framförallt text som ska in i nästa nummer av Stadkanten - föreningen Knyppelpinnarnas medlemstidning som hade manusstopp i torsdags.
 
Knypplad spets i lin får absolut inte tvättas i maskin! Det är dutt-metoden som gäller!
 
I helgen har vi besökt sonen och svärmor. Vi skulle få besök av Linnéa med familj oxå, men ett av barnen blev magsjukt så Mattias kom ner själv med husvagnen som får stå här över vintern.
 
Äntligen har jag också packat upp alla kläder som jag köpte i Florida. Jag inser att jag behöver rensa garderoben och det ska jag med glädje göra när jag får lite tid över.
 
I tisdagskväll var Janne och jag ute och åt i Strängnäs. Till räkorna fick vi galet söta morötter!
 
Igår övertalade jag Janne att vi skulle köpa en pumpa. Allt som lyser upp tillvaron i mörkret är tilltalande tycker jag. Legenden bakom pumporna är väl inte så tilltalande, men jag tycker det är roligt att göra en pumpa-lykta eller två till Halloween... som är idag!
 

Idag har jag jobbat hemma. Några samtal har jag fått, men mest har jag försökt sätta mig in i uppsatsen igen. Nu har jag bett om handledning och i samband med det ska jag också sätta upp delmål. Att skriva uppsats kräver koncentration. Intervjuerna är en sak,  de var roliga och att renskriva en intervju kan man göra i omgångar... Litteraturen är ett annat moment. Nu gäller det att få ihop materialet till en enhet, en enhetlig uppsats, det kräver sammanhängande tid. Det ska jag nu få in i min kalender....
 
Nu ska jag göra middag, panerad fläskfilé, potatis, ratatouille innan knyppelkursen ikväll. Jag väntar en ny elev! Och jag har gjort extra mycket potatis för imorgon tänker jag göra laxpudding! Jag måste gå ner i vikt så nu är det slut med skräpmaten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0