Husbilslogg dag 5 - Älvsbyn, Selholmens camping

Idag har vi suttit och planerat återstoden av semestern. Janne trodde att vi skulle hinna ut på Lofoten men det är för långa avstånd. Dessutom blir vi inte insläppta i Finland förrän på onsdag eftersom vi var sena med hundarnas rabiesvaccin. Vi hade inte planerat att åka in i Finland alls från början, men när jag satt och letade vägar till Treriksröset veckan före semestern så förstod vi att det är klokaste vägen. Vi fick tid för vaccination dan efter men man får inte komma in i Finland förrän efter tre veckor. Sen gäller det att synka avmaskningen. En veterinär ska ge dem tabletterna och vi måste korsa gränsen inom 120 timmar. Det vore ju en baggis om vi inte hade både norska och finska gränsövergångar. Antagligen behöver vi korsa alla gränser, utom svenska, inom 120 timmar, det borde vi klara. 
 
 
Sen åkte vi till Hortlax och letade garn. Det skulle finnas två butiker men båda var inrymda i nersläckta villor. Jag ringde inte på. Istället åkte vi till Piteå och Trållbodan. Där blev det knappnålar till knyppeldynan och garn till en tröja till Luna. Vi åt varsin räkmacka med kaffe och lakritsbiskvi och köpte några fina saker i Presenten. Vi åkte oxå förbi Pite havsbad, men det var bara en enorm camping/nöjespark så det gick inte att komma ner till havet. 
 
 
Nu är vi på Selholmens camping i Älvsbyn. Har suttit och stickat samt knypplat en stund på kvällen. En skogspromenad och en promenad längs älven. Vackert❣️
 
 
Godnatt världen 🌍 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0