Husbilslogg dag 7 - Haparandahamn

Mitt på dagen lämnade vi den fina campingen i Sangis och åkte in till Haparanda. En totalt öde stad. Kanske folk är på semester? Eller ligger bakfulla efter att Sverige åkte ur VM? Eller var de i kyrkan? Vi for vidare till Haparandas nationalpark och gick en sväng, men ett tu tre gick både mygg och broms till anfall från ingenstans. Rambo fick nästan panik när två jättebromsar landade på hans rygg. Vi gick kortaste vägen tillbaka till bilen.
 
 
Vi tänkte åka till Seskarö camping för vi har fått tips om att det skulle vara jättefint där, men de hade skärgårdsdagar med full ös så vi åkte ner till campingen i till Haparandahamn via Nikkala istället.
 
 
Här har jag suttit och knypplat några timmar. Superhärligt! 
 
 
Campingen har fyllts på under eftermiddagen och ikväll är det nästan fullt. Skönt att det inte är nån jättecamping!
 
 
Nu får vi se vart vi vänder kosan. Janne har blivit avrådd från att åka till Nordkap av husbilsgrannar. ”Dyrt”, ”en besvikelse” och ”turistfälla” är kommentarerna. Det kanske blir Lofoten istället? Kommer dag, kommer råd. Imorgon ska vi få hjälp att kika på elen i Kalix och sen ska hundarna få sitt maskvaccin. På onsdag som först får vi korsa gränserna, då har det gått tre veckor sen rabiesvaccinationen... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0