Party hela dan 🎉

Är det vin i karaffen? frĂ„gade en herre pĂ„ frukosten imorse. FörstĂ„s inte, men fĂ€rgen pĂ„ Ă€ppelnektarn var samma som pĂ„ vitt vin. Och vin till frukost eller inte, vi slog nytt besökarerekord idag igen. Det Ă€r sĂ„ roligt! 
 
 
Samtidigt som vi dukade bort frukosten dukades det fram för fest. Byggarna som jobbat med PrÀstgÄrdens tak i nÄgra veckor bjöds in pÄ taklagsfest i form av en hÀrlig lunch.
 
Jag fotade visst bara sÄsen och salladen... men kycklingen med rotsaker i ugn, som inte kom med pÄ bild, var fantastisk!
 
Även jag fick smörja krĂ„set, sĂ„ nĂ€r jag trillade in pĂ„ TorsdagstrĂ€ffen var jag sĂ„ mĂ€tt och belĂ„ten att jag hoppade över fikat. Men det vi fick oss till livs av den otroliga Elise Lindqvist kommer jag sent att glömma. Att lĂ€sa hennes bok och se henne pĂ„ Tv Ă€r en sak, att höra denna pyttelilla energiska kvinna berĂ€tta om sitt liv, sin barndom och sitt arbete pĂ„ Malmskillnadsgatan Ă€r otroligt starkt. Att denna snart 83-Ă„riga kvinna dessutom suttit i Tv pĂ„ morgonen gör att man förundras ytterligare över hennes ork! Jag kramade om henne och pratade lite med henne efterĂ„t, dĂ„ var hon trött, hon Ă€r alltsĂ„ mĂ€nsklig! Och det kom jĂ€ttemycket folk för att lyssna pĂ„ hennes starka berĂ€ttelse.
 
 
Gjorde lite smÄsaker pÄ rummet innan jag hÀmtade hundar, rastade dem och gav dem middag. Jag avstod middag efter den kraftiga lunchen och till förmÄn för nÀsta festlighet, ost- och vinkvÀll pÄ dagis!
 
 
Hunddagis alltsÄ. Jag hade tÀnkt ta bussen sÄ jag kunde dricka lite vin, men vÀrken har varit jobbig idag sÄ jag tog bilen... och drack Cocacola, det gick lika bra det.
 
Tur att man har GPS! Jag vet inte vad som hÀnde med Eniros kartbild nÀr jag drog ut vÀgbeskrivningen till GubbÀngen, men den blev hursomhelst inte sÀrskilt vÀgledande...
 
Vi satt i de olika hundbĂ„sen ned godsaker pĂ„ tallrikarna och först hamnade jag med mĂ€nniskor frĂ„n bostadsrĂ€ttsföreningen och de satt och pratade typ hockey 🙄 TĂ€nkte att det var kul att ha fĂ„tt se Pyttelitens lokaler i GubbĂ€ngen oxĂ„ (Bamse och Rambo gĂ„r pĂ„ Pytteliten i RĂ„gsved) och började fundera pĂ„ hur jag kunde göra en tidig men snygg sorti. DĂ€ ropade fröknarna pĂ„ mig sĂ„ jag smet över till dem. Vi (eller i alla fall jag) hade jĂ€ttetrevligt resten av kvĂ€llen. Vi pratade om allt frĂ„n varghybrider till Rambos svans.
 
 
Nu Àr jag hemma igen och tÀnker kolla vad som försiggÄr i huvudet pÄ en mördare (TV3) innan jag gör kvÀller pÄ riktigt.
 
Godnatt vĂ€rlden 🌍

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0