Åter i tjänst

Det är en sanning, men en sanning med modifikation. Eftersom läkaren är borta till på torsdag bestämdes det att jag skulle återgå i tjänst på halvtid från igår. Det har gått bra för jag får jobba hemifrån, iallafall så här långt. Igår jobbade jag ca 4 timmar och dem tillbringade jag i telefon och i mailen. 

 
När maken kom hem gick vi en lång myspyspromenad med hundarna innan jag vattnade våra nya planteringar och maken mekade båt.

Idag skulle jag jobba eftermiddag så jag tog en långpromenad på förmiddagen. Träffade bekanta när jag gått ca 1,5km och jag frågade om lite alternativa promenad-vägar. Jag fick tips på två. Eftersom jag var framme vid vägskälet till dem båda valde jag höger, en väg som jag trodde bara ledde till ett par hus, men bakom bommen kunde man fortsätta till fots. En fantastisk promenad!
 
Jaja, jag HAR ändrat löpning till promenad nu! Håller fortfarande på att "upptäcka" appen.
 
Jag tyckte så mycket om promenaden att jag gick den en gång till efter eftermiddagens möte som bestod i två videomöten.
 
Så här har jag aldrig arbetat förr. Det var lätt att vänja sig!
 
Ikväll är maken hos änkan. Jag har gjort Wallenbergare till mig och matlådor till imorgon. Nu tänkte jag stänga dörren för myggen är på väg in. Nu en skön dusch och lite bok kanske? Eller tv?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0