Fest 🎈

Nu har jag suttit och grunnat pÄ rubrik ett tag. Vi har ett par jÀttefina dygn bakom oss, men allt ligger samtidigt i skuggan av corona. corona Àr det sjÀlvklara samtalsÀmnet vem Àn man trÀffar och varÀn man ses. Faran i detta Àr inte bara sjÀlva viruset och dess hÀrjningar utan Àven all den Ängest och de konspirationsteorier som följer i dess spÄr. Viruset tar inte bara fysiska kroppar, det tar mer Àn sÄ i form av olika psykiskt lidande. Jag tÀnker inte inte i nulÀget analysera och vÀdra Àmnet mer Àn det som anas i mitt eget liv, den del av mitt liv jag offentliggör i bloggen. 
 
 
Min make fyllde jÀmnt igÄr. Vi hade bokat en resa till Cypern men den blev instÀlld (förstÄs). Vi pratade lite om att fira med vÄra nÀrmaste, men la snabbt Àven dessa planer pÄ hyllan. Allt kokades ner till att bjuda in min vÀninna och grannarna som Àr lika isolerade som vi Àr. Min vÀninna kom redan i torsdags. Maken grillade fiskknyten och vi hade en himla trevlig eftermiddag och kvÀll som vi avslutade i badtunnan.

 
IgÄrmorse gick maken först ut och hissade flaggan, sen gick han ut med hundarna. Jag och vÀninnan satte full fart att hÀmta presenterna frÄn hennes bil samt arrangera dem. NÀr maken kom hem igen blev han faktiskt riktigt överraskad. Vi hade lyckats!
 
 
I ett par veckors tid har yngsta dottern samlat in pengar frÄn den nÀrmaste familjen. Hon tog oxÄ pÄ sig att gÄ och handla. Resultatet blev efter ett antal förslag och diskuterande pÄ Messenger ett par flaskor Mackmyra, en bricka med karaff och kristallglas, lite godis, ost och grilltillbehör. Grejerna hade vÀninnans ex sen hÀmtat hos min dotter i tisdags för vidare transport hit med vÀninnan. MÄnga inblandade! Min vÀninna hade dessutom mÄlat en canvas efter ett foto min kusin tog pÄ vÄr 27-Äriga bröllopsdag i Florida. Helt fantastisk!

 
Det blev Ànnu en lugn och fin dag. Maken köpte en rök för nÄgra Är sen som stÄtt oanvÀnd i boden. Nu kom den fram och vi rökte rÀkor med rök-spÄn han fÄtt i presenten samt nÄgra enbusk-kvistar.
 
 
Nyrökta rÀkor och ostbricka till lunch! Inte illa.
 
 
Senare pĂ„ em kom grannarna och dĂ„ blev det smörgĂ„stĂ„rta, Karl Johan-tĂ„rta och champagne đŸŸÂ 
 

Maken var helnöjd och det gör att jag tycker dagen blev helt perfekt!
 
Idag har vi haft rest-fest. Resten av tÄrtan gick till lunch och smörgÄstÄrtan till middag. Min vÀninna Äkte för ett par timmar sen och nu ska strax maken och jag ta ett bad!
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0