Tänk att det kan vara så roligt att laga mat 🥘

Jag antar att det tilltalar min kreativa sida och just nu har jag både tid och lust. Att tänka ut hur jag kan använda olika rester innan de förfars har blivit både en sport och en inspirationskälla, så så länge denna inspiration håller sig kommer jag delge er våra middagar. Detta för att jag själv ska kunna gå tillbaka och få inspiration när fantasin tryter. 
 
 
Häromdagen nämnde jag crabcakes i bloggen och igår när jag plockade fram spenat såg jag att vi hade en hel del fryst dill. Det blev middagsinspiration för två dagar. Krabbkakor och kalvfrikadeller innehåller båda dill utan att likna varandra för mycket. Fram med räkor, crabsticks och vitt bröd ur frysen på morgonen samt koka ris så det hann svalna.
 
I övrigt en perfekt dag att hålla sig inomhus. Det snöade när jag gick upp med maken kl 5.00 i morse, så jag gick och la mig igen. Hundarna kom ut sent för jag när jag klev upp regnade det och jag väntade in en lucka mellan regnskurarna.
 
 
Arbetsdagen har bestått i ett telefonsamtal och två möten. Jag är uppe i sex timmar denna vecka fast jag bara skulle jobbat fyra så imorgon tar jag ledigt.
 
Är extremt trött idag. Tänker lägga mig snart 😴 💤 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0