Att vända på kuttingen

Gårdagen började inte så kul, men jag tog revanch. Rambo väckte mig tidigt och behövde komma ut fort. Bamse verkar ok i magen igen men inte Rambo. Har ingen aning om vad de fått i sig! Duschade och kröp ner i sängen igen. Kände att det skavde alldeles jättemycket i själen, så jag bestämde mig för att ställa in styrelsemötet vi skulle hålla i Huddinge. Smittspridningen i Sthlm är galen just nu och flera av styrelsemedlemmarna måste åka kommunalt... nej, det kändes inte bra! När jag ringde runt lite senare på morgonen och det hördes att de flera var lättade så det kändes som rätt beslut att ta. Avbokade lokalen och hundvakt oxå.
 
Men ladda om blev lite jobbigt. Jag var ju mentalt på språng. Vad ska jag göra nu då? Luften gick ur liksom. Så satt jag och spanade mot min garderob, maken gjorde sin i helgen och min har skrkit efter röjning länge. Skrev lite på pappren vi skulle diskuterat på mötet, sen gjorde jag ett ryck och röjde ur min ytterklädes-garderob. Jag har alldeles för mycket grejer som ligger och har haft alldeles för litet tid att göra nåt åt det. Nu har jag ett gyllene tillfälle att faktiskt få ordning på det där som liksom bara ligger och suger energi enbart för att det inte blir gjort. Kändes jättebra! Det som ska behållas hängdes in snyggt på varsin egen galge, det som ska skänkas åkte i tvätten och resten i en hög på golvet.
 
Tog fram kyckling ur frysen och tänkte ha currykyckling i cocosgrädde klar till maken kom hem... men han blev kvar på jobbet och jag åt på tok för mycket, för gott blev det och det fanns ju massor! Låg och jäste vid tvn innan kvällspromenaden. Efter promenaden höll jag på att somna i soffan så varför tvinga sig kvar? 

En ny dag har grytt. Känns skönt att dygnet inte längre är så felvänt. Det blåser men regnar inte och för en stund sen såg jag aningen av en sol. Det kanske blir en fin dag 😃
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0