Före våldet - uppvaktningen

(null)

En ganska vanlig föreställning om män som behandlar kvinnor illa är att de är överlägsna, kvinnoförnedrande och ganska obehagliga. Så kan det visst vara, men om du går till dig själv. Skulle du attraheras av en sådan person?

De flesta kvinnor som berättar om hur det var när de träffades beskriver en romantisk och intensivt uppvaktande man. De känner sig sedda, älskade och uppskattade. En del av dessa män kan nästan lukta sig fram till när en kvinna behöver känna sig sedd, och då finns han där med blommor, beröm, uppskattning och allt det som behövs i stunden. Det är precis denna färdighet han senare i förhållandet kommer att använda när det är dax att börja bryta ner kvinnan.

Han är vanligtvis en väldigt charmig person som det är lätt att bli kär i. Kvinnan ser helt enkelt inte de röda flaggorna. 

Han kan oxå vara en man man tycker lite synd om, en som talar till moderskänslorna, som haft en taskig uppväxt eller har ett ex som dragit med barnen. 

Han kan oxå plötsligt bara finnas där, kanske en vän till en vän som ganska självklart kommer in i kvinnans liv och plötsligt är de bara ett par i någon form av självklart samförstånd.

I alla fulla fall är han inte en man som skrämmer utan han är en man som kvinnan och i de flesta fall även omgivningen tycker om. En schysst kille helt enkelt.

Fortsättning följer…






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0