Kul och mindre kul

Jobbade mina två timmar igår, åkte sen hem och satte mig vid knyppeldynan och svettades. Det är liksom ingen idé att försöka hålla sig fräsch. Turligt nog luktar inte denna värmesvett illa på samma sätt som när man är ute och motionerar. Bamse vägrade gå ut, han kissade på tomten och gick in och la sig där han hittade en svalare plats.

Framåt kvällen åkte jag och hämtade upp Su, så gav vi oss av till Stocksund för att hälsa på en klasskompis från mellan- och högstadiet. Hon kunde inte vara med på förra klassåterträffen för hon bor i Singapore, men nu var hon "hemma" en sväng. Vi var fyra tjejer som var fria att komma dit och det blev en jättetrevlig kväll med mycket prat och god mat tillsammans med en magnifik utsikt ... Lidingöbron som sken röd i solnedgången, påminde lite om bilder från GoldenGate-bron fast i mindre format. Kom hem sent.

Gick upp tidigt imorse. Mässa och lite planerings- och uppföljningssnack med en kollega, sen hem, skjutsa Jens och Sandra, handla, hem och knyppla, laga mat, hämta Jens och Sandra, knyppla mera... och nu är jag klar med Johannesörnen, ska bara fästa trådarna.

             
 
Värmen är obeskrivlig. Ändå tycker jag att det är lite ballt att man kan vänja kroppen så. I vintras var det extremkallt och nu är jag väldigt glad när temperaturen inomhus håller sig under 30grader. Att vara ute är inte att tänka på...

             

Janne jobbar, Bekki ska till en kompis, Jens och Sandra har tagit med sig Bamse för att bada och Monica kommer hem snart. Ska ta en lugn kväll framför TV:n och "Morden i Midsomer", tänkte spola på nytt garn!

R.I.P Tova f. vintern 2005, död 13 juli 2010



Tova är den lilla tufsan närmast i bild. Hon har haft några knölar och blivit dubbelt så stor på sista tiden, men idag somnade hon in hemma hos mina föräldrar. Hon blev lite dålig igårkväll och imorse "läckte" hon, sen somnade hon in under dagen. Hon har varit pigg och matfrisk in i det sista och jag är säker på att hon haft fantastiskt sina sista veckor på semester i Roslagen då hon fått vara utomhus och kunnat frossa på friskt gräs.

Nu har vi bara Drutten och Bagheera kvar, mor och dotter. Drutten föddes våren 2004 så hon är riktigt gammal nu... och Drutten födde Bagheera i januari 2005 så det är damer som är till åren komna...


Kommentarer
Postat av: Nancy

Sorgligt men sånt som man får ta när man har djur! Själv begravde jag Emmy i lördags på Åland! 3:e pippi som hamnar där så jag fick gräva en ny grop och hämta mer stenar! Mygg och flugor surrade omkring mig eftersom det var ganska sent! Undulaten Vicke är krasslig så tyvärr blir det snart en till!

Jag plockade blommor och la dit också men det fanns inte så mycket att välja på och vildrosen tappade bladen! Hittade dock lite gula blommor och det var viktigast eftersom hon var grå med gula inslag!

Ha det gott! Kram Nancy

2010-07-14 @ 01:16:14
Postat av: Marianne

Så trist att höra...men som du säger så hade hon nog fina veckor i Roslagen under sin sista tid.

Varma kramar <3

2010-07-14 @ 22:19:01
URL: http://maralutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0