Röntgen och MRT

Får återta det där om snöstorm för så var det inte... dock kom det ner tunga mängder blötsnö och vägarna var moddriga. Kom en halvtimme för tidigt till röntgen, men behövde bara vänta fem minuter innan jag fick komma in och röntgas. Samma sak på magnetröntgen, eftersom jag var tidig till det ena kom jag tidigt till det andra men kunde bara knalla rätt in, klä av mig och lägga mig. "Han" var väldigt pedagogisk och gick runt med mig runt kameran och förklarade allt som skulle hända ... sen bäddade "han" om båren så jag fick åka in med fötterna först och det kändes bättre. Det knackade och lät som sirener, skakade och hade sig, jag låg på helspänn men klarade av hela baletten utan lugnande och omtagningar, 45 minuter blick-stilla utan host-avbrott! Men så hade jag laddat upp med Bromhexin och Bricanyl i stora mängder oxå. Stolt över mig själv, samtidigt som det känns så småttigt att ogilla nåt så banalt, men är man klaustrofobisk så är det lika bra att säga till för att minska risken att behöva använda panik-knappen. Kunde åka hem före utsatt tid och det kändes riktigt bra.

Handlade på väg hem, satte fart med fläskfilé- och korvgryta. Jens och Sandra for iväg på skott-jobb. Jens har sagt ifrån att han inte vill jobba efter kl 21.00 så länge han har värmeverksjobbet på dagarna och det låter sunt. Bekki har gått på bio med två kill-kompisar medan Ragnar, Janne och jag har ätit glass.


                               

Terapeuten har ringt återbud till imorgon och jag är lika glad för det. Hoppas få sova lite bättre inatt för nu har jag hamnat i ett moment 22, tror jag. Jag behöver sova för att bli av med hostan, men kan inte pga hostan. Nåja, inget kan fortsätta i evigheter, även om det känns så ibland.... och nu tänker gå från datorn och göra nåt positivt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0