Fish Spa!

Efter en extremlugn dag (jag var ju så innerligt trött efter eftervårdsdramat av kastreringen) tog jag alla möjliga färdmedel för att ta mig till stan. Vi har ju ersättningsbussarna långt bort åt h*e under t-banereparationen och att ta sig till Älvsjö med buss är ett äventyr i sig.  De bygger om en rondell och ingen vet hur länge man får stå där och vänta. Ibland inte alls, men Rebekka har rekordet på 40 minuter. DET är inte kul när man har en tid att passa. Nu skulle jag till stan för att inkassera födelsedagspresenten från fyra av mina barn (av den femte fick jag den fina tunikan jag har på mig på bilderna), nämligen Fish Spa på Salong Corpus som är inhyst på Englakliniken. För att ta sig till Östermalmstorg blev det två bussar och två tunnelbanor, men det viktiga är att jag kom i tid!



Monica och Bella gjorde mig sällskap på denna spännande upplevelse. Efter ett år av snål ekonomi är det underbart med denna lyx jag fått i vår. Först lyxbehandlingen på Änglarum av mina föräldrar och nu detta. Lite off kände jag mig i min noppiga fleecekofta och trasiga Ecco-skor där lill-tårna ramlar ut, men allvarligt: JAG BRYR MIG INTE LÄNGRE! Jag är rikast i världen även om jag är penninga-pank!

                          

Fiskarna heter Kangal Garra Rufa och är från Turkiet och där han man sen lång tid tillbaka använt dem i olika hudvårds-syften. De används bara som ynglingar, när de är fullvuxna har de visst andra krav på mat och då får man adoptera dem från kliniken :D :D ;D Jag är kär! Även om de är fula så är de bara vackrast!

                 

Det var en säregen upplevelse. Man vet ju inte vad man ska förvänta sig när man stoppar fötterna i ett akvarium fullt av hungrig småfisk... men när förundran lagt sig så var det mysigt. Det liksom pirrade... som kolsyra... eller svaga elektriska impulser....


Pirripirripirripirripirri....

                      
                       PIRRIPIRRIPIRRIPIRRIPIRRIPIRRI.....


Här pirras det!

I en halvtimme satt vi och fotograferade fötter, småfisk och pratade. Jag säger bara WOW! Det här vill jag göra flera gånger, gärna med en väninna/dotter mm i taget och sen gå ut och äta en bit. Det var helt ljuvligt! Och inte nog med det. Efter en halvtimmes pirr blev det fotmassage!



Sen begav vi oss på lätta fötter hemåt. Monica skulle på bokrelease med sin bonusmamma. Bonusmammans kusin har gett ut den kritikerrosade boken "Svenska Kulter" och Bella skulle hem till sin familj. Jag kände att det var dax att åka hem till Bamse. Bekki hade varit hemma med honom medan jag var borta så jag var inte orolig, men när det är nåt med "barnen" vill man inte lämna dem för långa stunder heller.

Monica hade köpte några tröst-presenter åt Bamse No-Balls:



Så jag får visst lov att baka hundkex med honom. Han har fått "tandborsten" och den var god! Krokodilen och grisörat ska han få i etapper.




Runt Stureplan hittade jag lite annat spännande. Macaronas hittade INTE Linnéa och jag i Paris, dock några torra såna på flygplatsen som gjorde oss lite besvikna. Här hittade jag dem på ett café på vägen till Fisk-spat så jag köpte några. Sen på t-banestationen gick vi in på en chokladbutik och där hittade jag urspännande choklad! Vad sägs om Youghurt och Skogsbär? Eller Jordgubb och Grönpeppar? Den tredje har tappat lappen och jag minns bara att det är Rosépeppar... men jag rapporterar när jag bitit i dem!!!

Kommentarer
Postat av: Din bästa dotter

Det var visserligen jag som fick stå i 40 min, hehe.. Men det jag skulle säga var att du ska spara lite choklad till mig ;-)

2011-04-15 @ 12:36:13
Postat av: Guggelutt

Haha, okej, jag har så många bra döttrar att jag blandar ihop dem!

Var rosépepparn god? Undrar vad jag ska bita i idag?

Puss

2011-04-16 @ 09:29:59
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0