Efter snö kommer sol :O)

När jag gick ut sista svängen igår snöade det... Det blev en lång promenad. När jag gick ut messade jag Monica för att kolla var i världen hon befann sig. Hon åkte direkt från ena jobbet till en middag och skulle sen upp tidigt idag för att åka på andra jobbet. Hon var i Fridhemsplan så jag linkade iväg med min svullna ömma tå och tänkte att jag kan väl ta en omväg och möta henne vid T-banan. På väg hem mötte vi en upprörd hundkompis som blivit överfallen av en man med barnvagn. Jag fattar inte varför en del måste vara så hotfulla och liksom söka bråk! Kunde han inte bara gå där på gångvägen med sin vagn utan att börja jaga hunden? Den lösningen var tydligen för enkel. Det är ju inte längre okej att säga till andras ungar, men sparka andras hundar är tydligen i sin ordning... eller? Samma sak vissa hundägare emellan har jag märkt. Har varit utsatt själv och jag tänker att min lilla morrande 3-kilos-jycke i koppel utgör inte ett hot mot betydligt större hundar, han är bara osäker och ouppfostrad, så i mina ögon är vissa människor bara ute efter att bråka. Okej, det var bara en observation... nu lämnar jag det.


                 

Bilen jag fotade i början av året är fortfarande inte framskottad, men den börjar töa fram nu.

Idag sken solen på morgonpromenaden, tån är mycket bättre, värken oxå, men ögonen rinner och näsa/hosta är värre. Bäst av allt är att jag är lite piggare. Linnéas kompis är förkyld så vi skjuter på hundmötet igen. Så idag har jag en heldag ensam hemma. Monica och Janne jobbar, Bekki och Tim är hos Tim. Jag har massor att göra men tänkte bara försöka göra det jag orkar för att kunna jobba på lite imorgon oxå. Denna min lediga vecka hade jag tänkt ägna åt att läsa  och röja inför säng-bytet... men det har varken blivit det ena eller andra. Jo, nedre hallen blev så klar den kan bli i nuläget. Idag tänker jag jobba så långt jag orkar med två saker. Djuren behöver få rent och sovrummet ska städas grundligt... och så min stora ångest:



Jättehögen bakom datorn som växt medan vi röjt i andra delar av huset. Efter sovrums-röjet är det egentligen bara den kvar... och ett skåp i vardagsrummet... Men denna hög är MER ÄN HEMSK! Jag är övertygad om att det mesta bara ska slängas... men hu vad det tar emot att börja plocka i påsarna!

Men... nu börjar jag i en ände...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0