Ruptur och spirometri!

Vilka roliga ord det finns :O)

Doktorn misstänker partiell ruptur i hälsenorna samt astma. När han klämde på mina hälsenor skrek jag högt, och viss är de spända och det finns gott om knutar under svullnaderna, jag har bara vant mig med åren. Nån lunginflammation kunde han inte diagnostisera, men när jag gick fick jag lämna ett stort antal rör blod för att kolla igenom sånt som reumatism, inflammatoriska sjukdomar, sänka och jag vet inte allt vad det var... samt hals- och näsprov. Så remiss för ultraljudsundersökning av hälarna och spirometri på lungorna.



Innan jag gick iväg till apoteket och hämtade ut receptet på Ventoline, en astmaspray mot akuta besvär, trippade jag in till frissan för att muntra upp mig något. Hela huvudet känns fullt av diverse skit och det är tre månader sen jag gjorde nåt åt mitt yttre, så det kändes befogat.


Råvaran!                                                          Den sitter som en smäck!


Så här långt är sling-mössan rätt läcker...      Ena ögonbrynet klart... vi tog behåringen i sköljen!


I detta skede blundar jag gärna en stund           Vacker som en filmstjärna!!!       ;O)

         
             I alla fall från min bättre sida!

Kom hem ungefär samtidigt som Janne som varit en sväng på landet och kollat till huset. Vi åt rester från gårdagen innan jag tog ut Bamse. Nu kändes vänster häl rejält efter doktorns klämmande, men det är bara att knalla på om jag förstod det rätt. Lugnt och försiktigt fram tills alla undersökningar är klara iaf. Janne ligger och sover en liten stund, han ska jobba natt och tog ju ut Bamse imorse. Var ungarna är har jag ingen aning om. F.n har vi ingen signal på TV:n så jag tänkte sätta mig och läsa en stund... hunduppfostran eller : ... Jag tror jag har lite godis kvar i en påse...


Kommentarer
Postat av: Snurran

Du blev jättefin i håret! Hoppas du snart mår bättre i både fötter och lungor! :-/

2011-01-24 @ 20:02:14
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

TACK <3

2011-01-25 @ 00:12:07
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0