LCHF-biverkan eller bara åska i luften?

                                                                    

Jösses vad trött jag är idag! Ska väl inte tjafsa för mycket med tanke på hur det var för 2,5 år sen, detta känns betydligt mer normalt än det jag gick igenom då. Låg och läste "Matrevolutionen" till över kl 23.00 och gick upp före 7.00 för att stressa igenom morgonrutiner och hundpromenad. Hann nästan i tid till morgonmässan, bara lite sen. Drack en extra kopp kaffe, men tröttheten har hängt i hela dagen. Fick ett akutbesök och i övrigt mest ringt samtal och plockat i gamla papper igen, lugn dag mao. Tänkte åka och träna efter jobbet men tur som var att jag kollade öppettiderna och de stängde 15.00 idag (sommartider) så jag åkte hem istället. Min planering rubbades så jag glömde både att handla mjölk och zoo... men men, det räcker imorgon oxå.

Tror jag skött min LCHF-kost, men har inte kommit till kapitlen om vad som är bra mat eller om vad som ev. kan vara biverkningar till en början. Annars är det kanske bara vädret... Ena stunden regn och stora grå gubbar på himlavalvet för att strax efter solen ska bryta igenom och steka genom fönstren på jobbet.

Hemmavid har jag plockat i mina påsar efter Vadstena. Tänkte börja med att snygga till spetspärmen, men jag är så tung i huvudet att lite TV och ett par varv på stickorna kanske är klokare. Nu har jag iaf begränsat utspridningen av knyppel-pryttlar till vardagsrummet så det börjar bli överskådligt, i synnerhet sen de packats upp ur sina kassar igen. Men som sagt, att jobba med rakblad och en tunn vit penna på svart kartong kan vara bortkastad möda en kväll som denna...  Så! Nu har jag övertygat mig själv! Tack för hjälpen.

Sköldpaddorna har varit ute och är nu inne igen. Fåglarna är på altan under tak så de kan sitta kvar där ett tag... Ragnar stter och tjoar ömsom "atjo", "shut up" och "Ragnar"... grannarna är dock härdade. Jag ska preparera en fläck på golvet med tabasco för jag hör att Bamse håller på att slicka bort fernissan...fattar inte vad som är så gott fläckvis på golvet men han har slickat några vita områden i vardagsrummet när jag inte varit snabb nog.

Uj vad huvudet är tungt! Och godis-sugen som en ... gnu?

Tänker ta ut Bamse på kvällsnad vid 9 ikväll så jag får sova ordentligt. Imorgon har jag både samtal plus att jag tänker träna efter jobbet OCH handla... så orkar jag kanske fixa spetspärm oxå? Antingen har man energi eller så har man det inte. Janne hjälper Rickard med hans bil, sen ska han till jobbet på nattpass. Bekki är ute och grillar med vänner, imorgon åker hon till Turkiet och det känns onödigt spännande för en hönsmamma... men ungar blir ju vuxna och man måste släppa taget om dem!

Vasaja nurå? Stickorna var det...

  

Kommentarer
Postat av: Snurran

jag gissar på att det är det låga sockret..du är van vid ett visst intag och nu har du ju minimerat det. Säkerligen så blir det jobbigt några dagar, men är du envis så släpper det ska du se! :-)

2011-07-12 @ 19:37:52
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0