Nedra plupp!

"Pluppen" verkar ha lagt av helt, ingen täckning trots att jag hade full täckning i söndagskväll. Nu har jag lyckats "lösa" problemet genom att få krypteringsnyckeln till skolan vi bor på så nu borde jag kunna börja blogga igen. Denna gång vågar jag dock inte utlova något utan vi får se om det funkar! Just nu gör det det... så jag ska snabbt bara berätta att vi har lektioner mellan 9-17 med avbrott för lunch, men jag har setat kvar till typ 10 om kvällarna, i synnerhet som inte "pluppen" funkat. som obligatoriska moment ska vi rita upp, pricka och knyppla övningsspets 1, men jag har redan knypplat den så jag behöver bara göra det andra. En hel del av det arbetet gjorde jag igår så nu har jag bara lite att rita kvar.

Sen ska vi göra en linkarta och vi ska få lite teori kring det först.

Till sist ska vi montera den låååånga uddochstaden som jag knypplade förrförra helgen och det är den jag är mest engagerad i just nu och jag har nu på moprgonen lärt mig att sy hålsöm. Rackarns vad snyggt det blir!

                  

Men nu ska jag gå och äta lunch och sen gå på eftermiddagslektionerna. Jag hoppas verkligen att jag kan skriva mer ikväll nu, att skolans trådlösa nätverk ska vara gott mot mig!

                 
                  I denna ljuuuva sommartid ... Från utställningen "Spetsigt och smidigt"
                  i Rödtornet... och den som kan noter ser att det är rätt ;O)
                  Systemet är gjort i smide med knypplade inläggningar i noterna

På återhörande!


Kommentarer
Postat av: Snurran

Vet att du har supekul och älskar det där, men glöm inte att du behöver vila också! :-D

2011-06-29 @ 20:10:20
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

Gulle dig, Snurr! Just nu känns det som om knypplingen ger mig massor av energi... men jag ska nog lägga mig tidigare på kvällen...

Kramar

2011-06-29 @ 22:55:07
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: En som faktiskt kan noter...

Faktum är att det fattas ett B-förtecken på H-linjen eftersom tonarten i noterna på bilden är F dur. Så noterna stämmer inte riktigt då kvarten är förhöjd ett halvt tonsteg, och det hade låtit ytterst komiskt om man hade spelat detta precis som det står... :)

Vänlig hälsning.

2013-07-04 @ 18:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0