Torsdagsmys


Morgonmys

Ja, godisarna har sovit över hos mommo inatt. De sov bra. Thyra vaknade först och när jag sa att vi måste vänta på att Ängla vaknade somnade hon om. Sen vaknade Ängla och jag sa att vi måste vänta på att Thyra vaknade ... då somnade hon om. Kvart över 9 vaknade Ängla igen och då väckte vi Thyra. Bamse måste ju få gå ut i rimlig tid.


Morgonpromenad med blomsterplockning


Ängla tröttnade på att gå så hon fick oxå åka vagn



Vi avslutade promenaden i parken

Linnéa kom och hämtade flickorna vid halv ett, jag packade medan Linnéa gjorde lunch åt dem sen hade vi sällskap upp till garaget. Hon skulle hämta sin bil och jag min för att åka till landet.



Det tog nästan två timmar för mig att komma till landet. En timmes kö till Södertälje! Sen gick det fort. Eftermiddagen har jag bara tagit det lugnt. Även om det är jättemysigt med småbesök så har jag legat av mig sen jag själv hade smått, jag blir trött. Iof låg jag vaken till klockan tre med mina livsfunderingar och det gör sitt till förstås.

Bonden har varit hos oss en stund och vi har pratat Kuba på altan. De flyttar ju ganska snart och han har berättat om landet och deras framtidsplaner. Nu ska Janne och jag äta lite soppa innan han åker på nattpasset och jag stupar i säng...

                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0