Träna och knyppla

Bamse väckte mig 20 över 9 imorse... jag behövde verkligen sova. Efter morgonpromenad och morgonsysslor var jag sen så disciplinerad att jag faktiskt åkte till Itrim och tränade. Kände att det blev för mycket att knöla in träning mellan terapin och barnvakteriet igår, dessutom frös jag så vansinnigt  och var jättetrött. Imorse hade jag visserligen huvudvärk, men det gick bra att träna ändå. Jag tror huvudvärken delvis beror på spänningar i nacke och axlar för det var rätt skönt att köra på i arm-maskinerna. Men på andra varvet när jag satt i en benmaskin så övermannades jag helt plötsligt av tårar. Jag låtsades torka svett ur pannan och bet mig i läppen, men helt plötsligt var jag bara så otroligt ledsen över att det ska vara så svårt att mojka in sig i vissa av de där maskinerna, att magen är så stor, att jag är så klumpig i hela mig... ändå har jag bara på de två gånger jag varit där innan känt en märkbar förbättring i höfter och fötter. När jag "hoppade" in i nästa maskin körde jag järnet och sa åt mig själv att sluta upp att fåna mig. Bara jag kan göra nåt åt min situation!

Köpte paprikor på vägen hem, Janne hade lovat att göra fler åt mig och Bekki, de hade varit väldigt uppskattade när han hade middag för Jens, Justin och Bella igår. Sen tog jag en runda med Bamse innan jag satte mig att knyppla. Ska ha med 1m "udd och stad" till kursen om en vecka. Förutom att ha smaskat i mig köttfärsfyllda paprikor som Janne gjort har eftermiddagen mest bestått i att knyppla. Tänkte hinna 50 cm idag och 50 cm imorgon, men jag ger upp nu fast jag bara gjort 43cm. Har ff ont i huvudet och eftersom jag inte ska träna imorgon hinner jag nog ikapp.



Faktiskt blir spetsen snyggare än den jag skickade in som arbetsprov! Undar vad vi ska ha den till...? Ska tillägga att den är vit och inte rosa som det ser ut på bilden, vet inte varför det blev så där...

Sen lovade jag bild på filt och mössa:



Här är både den blå och den bruna filten som ska till barnhemmet i Lettland...

                   

Och här är första setet tröja-mössa som ska till ett barnhem i Tanzania. Berättar mer om det vid ett senare tillfälle :O)

Nu ska jag ta in fåglarna och sitta en liten stund vid TVn. Igår surrade jag uppe alldeles för länge, det tänker jag inte göra ikväll!

                                                       Pax!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0