Ännu en BH-skola

Kul kväll med PXC-visning igen. Det är väl tredje eller fjärde partyt jag har nu och mig veterligen går alla hem nöjda efter en trevlig kväll. Vissa med en ny BH (eller beställning) och vissa utan, men alla med nya kunskaper om hur man ska tänka när man köper BH.

Bekki var rar och fixade kladdkakesmet innan hon gick till skolan imorse, jag fick i uppdrag att grädda dem... de blev nog lite torra. Bekki är fenomenal på kladdkakor, dessa var mina första som jag då bara gjorde andra hälften av och misslyckades. Men jag tycker att jag fick till pyntningen av dem :O)

           

La ner en gnutta energi på skyltningen oxå. Hade tvättat en av mina PXC och hängde ut den så besökarna visste att de kommit till rätt hus :O)


                            

Som sagt, trevlig kväll! När syrran åkte med hela kollektionen åkte jag till Älvsjö och hämtade upp Jannes småkusin från Åland. Han jobbar på destination Gotland och har börjat mellanlanda här på vägen hem. Enkelt, smidigt och "på vägen". Trevligt sällskap är det oxå.

Bamse skiter en halvmeter i taget efter det enorma kex-benet han fick på zoo på förmiddagen, får se om han klarar hela natten. Han är bra i magen, men det goda kexet var nog aningen för stort för honom. Han fick rusa en stund med Alva som vi träffade nu på kvällsrundan oxå, så sover han nog gott. Först hålla koll på alla kvinnor som provar BH och sen kuta med en rottweiler. Han har haft tufft jobb idag.

Sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0