Bamse på catwalken

Det blev en tuff dag. Mässa, möte, möte, lunch, samtal, samtal, möte, kort admin, hämta Bamse...

På dagis frågade de efter regnkläder åt honom, jag trodde de skämtade och sa att: har ni försökt att få på honom en regnrock? Han står blick stilla och vägrar gå en meter! Men när jag hann tänka till förstod jag att de inte skämtade för det är ju faktiskt så att om jag går ut med honom när det regnar så blir oftast promenaden kort. Han vill inte, jag vill inte, han gör vad han ska sen går vi in! Men har man 34 hundar som ska rastas och tas om hand på alla sätt så är det inte vädret som bestämmer längden på promenaden; människor och hundar går! Jag frågade istället efter var man kunde hitta bra regnkläder... sen bestämde jag mig för att inte åka och leta efter affären som låg nånstans i industriområdet utan jag åkte till Hagsätra zoo som jag brukar. Ragnar behövde ändå frö så Bamse fick gå på catwalken (disken) ...han hatade varenda sekund:


Söt men bara skydd på ryggen + att han såg löjligt spinkig ut

                       
                         Totalt fel! Luvan satt konstigt och snoppen hamnade innanför tyget!


Chic burberry-mönster, snålt tilltagen luva men i övrigt ok. Bra färg på honom oxå

Bamselito var glad att komma därifrån idag, annars älskar han zoo! Men det blev med burberry-mönstrad regnrock i en påse! Ska visa den på dagis imorgon så får vi se om den duger eller om jag ska leta reda på den där i Högdalens industriområde. Tänk vad härligt om man kunde sy själv som vissa andra duktiga bloggare.

Hem och värma pannbiffar från igår och sen upp till knypplingen. Vi har börjat knyppla bokmärken som ska säljas på basaren 1 advent. Den gamla knypplingen tog jag bort, har totalt tappat lusten till den efter missödet förra gången! Bild kommer kanske nästa gång.

Nu har Bamse varit ute. Jag har verkligen varit i gång hela dagen och nu ska det bli riktigt skönt att krypa ner i halmen!
                                                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0