Leva livet...

...är jag dålig på. Jag planerar för mycket och så överpresterar jag. Men här på landet lever jag livet. Igår var jag hos frissan och när jag kom hem hade Bella&co kommit. Janne hade krattat  löv så tomten var full av lövhögar. Bella och jag tog Jennifer och Bamse ut på långpromenad medan killarna stannade hemma. När vi gått en runda på en timme blev vi omkörda av Jens och Sandra som kom på överraskningsvisit. Vi hade bjudit över bonden oxå, hans fru är på Cuba så han är ensam hemma. Vi blev många runt vårt lilla köksbord, men rackarns trevlig hade vi, grillad oxfilé med potatis och sallad.


Jennifer brer ut sig i mommos och moffas säng

Idag har jag varit ute och och hjälpt Janne med lövhögarna. Vi har skyfflat dem i soptunnan och dragit iväg dem till bondens sophög för eldning. Ja, sopor är det ju inte, men ris, löv och annat naturligt brännbart som är okej att elda. Bamse har hjälpt till förstås!

                               


Bamse har varit trött hela förmiddagen, har bara velat gå bakom bommen och göra det han ska, sen hem igen. Eller så kan han läsa och är lite orolig för att bli förväxlad med en älg. Han är ju rätt klipsk så när vi kom in och han kröp upp i skohyllan så tror jag att han försökte slippa duschen ;O

                             
                              För skitiga skor och skitiga hundar :-P

Nu har jag en sockerkaka i ugnen. Janne hjälper grannen med att byta till vinterdäck. Jag ska försöka kategorisera intervjusvaren så jag har några lämpliga rubriker att börja jobba med till uppsatsen, uppsatskurs imorgon.... och en hel timme har vi fått extra till skänks!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0