Work work

Det går bra nu. Jag hoppas det håller i sig! Jag kan inte fatta att det tog så många yrkesverksamma år för att hitta lösningen!
 
*Planera in förberedelsetid samtidigt som du bokar in verksamhet!
*Håll dig till planeringen!
*Säg nej!
 
Lätt som en plätt! Nästan.
 
Veckan har, förutom knyppling på Skansen i måndags, bestått i lönesamtal, mässa, möten, besök, hembesök, långa och korta telefonsamtal, intervju, gå jobbärenden, skriva en massa och maila en hel del. Jag har också hunnit med 15 timmar i bilen, hundpromenader, lunch med den barndomsvän jag känt längst, inhandling av garn, zonterapi med fika och så avslutade jag arbetsveckan med massage och fem timmars virkning vid TVn!
 
Och jag har ork kvar!
 
 
Idag har jag krattat gräsmattan fri från eklöv som blåst ner i stormen... två gånger! Samt suttit över fem timmar med uppsatsen. Jag trodde jag skulle hinna klart med intervjudelen, men när jag nu suttit och flyttat text fram och tillbaka, skrivit nya rubriker och underrubriker, bättrat på språket och kollat källor... insåg jag hur lite tid jag lagt ner på själva uppsats-skrivandet. 17 intervjuer har jag gjort, renskrivit och fogat in i dokumentet. Det har tagit många timmar...Nu är det mycket material som ska analyseras, kategoriseras, en del ska dubbelkollas och ovanpå det ska jag försöka få till en intressant och läsbar text. Det som är jobbigast just nu är att jag har inte fått nån som helst respons från min huvudhandledare i Norge. Måtte ämnet och ansatsen vara godkänd, annars ger jag nog upp. Fast först kommer jag bli mycket mycket arg!
 
Två solrosor har vikt ner sig i blåsten. En tror jag att jag lyckades rädda, den andra står i en tillbringare med vatten.
 
Fem kopparödlor har vi träffat idag. Undrar om vägen vi går på är en dejting-arena...?
 
Rambo är snabb att smita in i voljären och sno Ragnars frö. Idag missade jag honom...

Nej, hörni vänner! En virk-mara väntar! Hoppas det är nåt bra på TVn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0