Det är söndag!

Befinner mig i en "tillnyktringsfas" känns det som. Har så sakteliga börjat trappa ner på smärtlindringen för att få koll på hur ont det gör på riktigt. Ett av morfinpreparaten har jag redan tagit bort, och en Alvedon om dagen har jag oxå tagit bort. Det gör att jag känner smärtan på ett annat sätt och för mig är det viktigt ut rehabiliteringssyfte, för då lär jag mig att röra mig på ett sätt som inte gör smärtan värre i förlängningen.
 
 
Vi åkte hem i fredags. Att komma in i bilen med ryggsmärta är inte kul. Dörrhålet är för litet och själva böjningen man måste göra är otroligt smärtsam. Men väl inne går det bra. Sätet är skjutet långt bak och ryggen fälld, lite sätesvärme på det och man åker som en drottning. Ut ur bilen är lika smärtsamt men lite lättare. Janne tar alla hundpromenader och disken, men jag försöker laga maten och gå runt och plocka lite på diskbänkshöjd. I övrigt är det broderi som gäller. Tänk vilken tajming att jag förälskade mig i ett par broderier ur Ateljé Margaretha broschyr häromveckan. Korkat kanske, men jag har "unnat mig" att börja på nåt nytt fast jag har några nästan-klara projekt. Story of my life. Ska köra stenhårt senare i vår med att göra klart några av projekten så man kan njuta frukterna av den tid jag lägger ner på handarbete.
 
 
Vi har skippat TVn hela helgen och bara lyssnat på en app som Janne installerat: I like radio. Suuuperbra! Och igår tog Janne fram solstolen så vi kunde ligga ute och låta kropparna producera lite välbehövligt D-vitamin. Den tanken finns idag oxå.... men i väntan på att solen ska komma fram bakom grannarnas granar blir det en stunds broderi!
 
 
Sen blir man ju lite dagvill när knoppen inte riktigt hänger med. Jag la upp ett inlägg på Facebook om söndagens stora happening: en föreläsning i föreningen Knyppelpinnarna om hur ett mönster blir till! En stund senare inser jag att det är söndag IDAG! Lite pinsamt, men det får stå kvar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0