Vicke väder ❄️

 
Om det inte kräk-snöar så är det sol och blå himmel. Men det behöver jag väl inte tala om för det har ni också sett, eller hur?
 
Onsdag morgon                                              Onsdag eftermiddag
 
Nästan en vecka har gått sen senast. När jag kommit från jobbet har jag i princip bara slängt upp fötterna i soffan och tagit det lugnt. Men i söndags hade vi årsmöte i föreningen Knyppelpinnarna, medlemmarna ställde upp bord och sålde och köpte av varandra samt så hade vi en spännande föreläsare från Svensk Hemslöjd som berättade om bland annat Lilli Zickerman. Jag antecknade så pennan glödde för jag lovade att skriva om det i nästa nummer av Stadkanten... I måndags jobbade jag hemifrån och på kvällen var det knyppelkurs. Fyra av eleverna började på nya spetsar så jag sprang som en skottspole mellan dynorna. Stegräknaren i bakfickan fick många steg sig till livs! Och alla fyra kom igång bra med sina spetsar innan vi slutade. Jag trodde inte på klockan när den visade tio i åtta, för vart tog tiden vägen? Den går så fort när man har roligt!
 
I övrigt har arbetsveckan bjudit på mottagning, hembesök, lunchmusik och sopplunch, besök på beroendeenheten och en del tunga fondärenden. Igår hade jag bokat in friskvård - massage, så underbart skönt. Nästan alla huvudvärksknutor borta nu! Och idag hade jag tagit ledigt på em för att gå till bästa frissan Layla.
 
Före-bild                                                          Undertiden-bild. Lila och blont...
 
Lite kaffe och nam-nam på det!
 
Snart kommer pincetten 😱              Efter-bild Blont, svart, lila, rosa och grönt!
 
Nu ska jag diska och slänga upp fötterna en stund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0