Ljuset vinner alltid över mörkret

Även denna morgon ligger jag och tittar ut när ljuser långsamt vinner över mörkret. Det finns lite magi över det. Maken går alltid upp vid fem sen han bytte jobb och eftersom jag däckar så tidigt på kvällarna kommer det nog hända igen, att jag ligger här och tittar ut. Som barn vaknade jag alltid kl 5 så det är kanske min biologiska klocka? Denna morgon har skiftat i duvblått och mörkt rosa.
 
 
Igår gick jag upp vid halv sju, åkte kvart i åtta och hämtade en styrelsemedlem samt två smörgåstårtor i Jakan före nio. När vi kom till Folkets Hus i Kallhäll surrade det av aktivitet. Det kokades kaffe, bars bord och fixades. Föreningen Knyppelpinnarna skulle ha årsmöte och medlemmarnas köp/sälj. Jag valde att åka dit för jag behövde inte ha något större ansvar under dagen, vi är många som hjälps åt. Jag öppnade mötet, köpte lite under försäljningen, surrade med medlemmar, åt smörgåstårta och semlor men mest satt jag nog lite i skymundan. Jag var rätt slut när jag kom hem.
 

Även om jag älskar sammanhanget så är ljudbilden lite jobbig just nu. Satt mest i soffan när jag kom hem, lagade fläskfilé med riven morot och sallad till mig och maken samt tillbringade en timme i tunnan. Slocknade mitt i Farmen efter ett glas guldmjölk och blev skickad i säng.
 
 
Ska fortsätta njuta av morgonen,  Om en stund ska jag fixa fruktsallad med kakao och ingefära. Tror jag ska spetsa kaffet med kardemumma... nåt att se fram emot.
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0