Arbetsfredag

Vi har den lyxen på vårt jobb att vi har lediga klämdagar. Fantastiskt skönt. Men när jag bokade in ett samtal till idag hade jag ingen almanacka så jag missade helt enkelt att det var Kristi Himmelsfärd. Jag valde att inte boka om för jag ville helt enkelt bara ha det klart. Nu har jag ett nytt lugn i kroppen och fick på köpet energi till annat - Närvarolistan till ABF fylldes i och lades i kuvert, ansökan om andrahandsuthyrning av lyan blev färdigskrivet och mönstren till föreningstidningen ligger oxå i frankerat kuvert i väntan på en tur till brevlådan. Köksbordet röjdes, en del föreningsmail blev ivägskickade och Ragnars utebur blev färdigställd. Jag gjorde rent hans badkar oxå så jag kunde ställa ut det i voljären, vilket uppskattades.
 
Splish splash, he's taking a bath 💦 
 
På kvällspromenaden men make och hundar plockade jag nästan en liter granskott. Det blir nog mer granskottsirap, men jag tänkte oxå prova granskottglass. Men de får vänta i frysen sålänge. Har lite annat som måste förfärdigas först.
 
 
Idag blev det rester till middag. Wallenbergare, baconlindad kyckling, morotsstavar och tzatziki. Maken jobbade på en stund till med båten medan jag badade hundar och funderade över fortsättningen av virus-knypplingen.
 
 
Ikväll när vi badade i tunnan brakade det till i skogen ovanför oss. Så kom det fram en älg som stod och tittade på oss nån minut innan den lommade bort igen. Fladdermöss, morkullan, koltrasten och mygg 🦟 är andra spännande djur som hållit oss sällskap.
 
Godnatt 💕 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0