Sankt Göran

Igårkväll blev jag kvar i badtunnan över en timme efter maken gått in. Det var så skönt att ligga och titta på den klara stjärnhimlen, filosofera och räkna stjärnfall. Helt plötsligt hade jag gjort upp en fokus-plan. Det är så mycket som snurrar i skallen och det mesta blir bara nästan-färdigt 😭 Tanken på att min ikon skulle bli färdig till imorgon hade jag släppt så jag när jag kom in intresseanmälde mig till kursen i vår. Jag mailade en fd arbetskompis på dataavdelningen om ett försvunnet dokument som jag funderat på om jag ska orka skriva om, tackade nej till att sitta i en valberedning och har erbjudit gamla knyppelmönster till föreningen Sv Spetsar. Till sist anmälde jag för andra gången till Klarna att en leverans inte kommit fram.
 
Fokus då? Jo, dagen veks åt att måla på min ikon, imorgon ska jag rensa medicinskåpet på em och nästa vecka ska ägnas åt ett av mina projekt som jag verkligen verkligen vill få klart ✅ Veckan därefter ska gå till föreningstidningen och ev. fortsatt röjning av Ugglebo! Jag fick sån energi av min fokus-plan att jag började redigera en inkommen artikel redan igårkväll ... bara för att jag fick sån lust! Jag hade ändå ingen lust att virka, klistra in bilder i ett dokument går oxå bra när man tittar på tv.
 
Imorse åkte maken iväg till änkan för att hjälpa henne att klippa ner häcken samt hälsa på sin mamma. Efter frukost började jag måla. Vid ett gick grannen och jag en skogspromenad, sen åt jag lunch och fortsatte måla.., och döm om min förvåning blev jag klar ✅ Jag ser ju felen, jag har svårt med färgseendet och vet inte varifrån ljuset kommer men jag blev rätt nöjd ändå 😃
 
Draken kanske kunde fått blöda lite mer🩸 men det kändes bäst att sluta innan det blev "kladdigt"
 
Maken blev kvar på middag hos sin mamma så det blir lax-rester imorgon. Gott och nyttigt. Fixade en hallonpaj till han kom hem, hallon från våra egna buskar 😋 Lite tv och slutfinish på artikeln jag nästan redigerade klart igår. Vad SKÖNT när saker och ting blir färdigt!!!
 
Sov gott 💤 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0