Rörigt...

Efter morgonsysslorna och morgonpromenad körde jag några varv i Strängnäs innan jag hittade tandläkaren. Det visade sig att jag åkt förbi rätt adress tre gånger, men jag kunde oxå konstatera att det fanns två Nicandergatan... en Nicandergatan och en Nikandergatan. Jag googlade på Nicander i Strängnäs för att kolla upp vilken celebritet som fått två gator uppkallad efter sig. En man - lyriker, tecknare och författare minsann! Och det finns ett gäng nu levande Nicanders oxå! Släktingar måhända?
 
Tandläkaren var ny på stället och besöket kändes lite rörigt, men jag fick en ny tid på måndag för att laga tanden som gick sönder häromsöndan, i övrigt såg det bra ut.
 
Efter lunch blev det långpromenad med grannen. Till middag lyckades jag med steken men misslyckades totalt med såsen. Den var tänkt att bli lite som en gryta med bl.a. morötter och blomkål, men jäsingen så salt det blev!
 
Jag repade upp mönstret på en av trasorna jag blev missnöjd med och virkade på ett nytt. Fortsätter sticka på nya färger jag hämtade på posten idag 🎵
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0