Tossda

Gick upp sex imorse - duschade, sminkade mig, matade alla djur inkl småfåglarna ute, började äta frukost … sen bestämde jag mig. 

För några dagar sen tyckte min chef att jag skulle stanna hemma idag. Det ville jag inte, jag ville gå på kontraktskonventet och höra om Silviahemmet, på em gudstjänst i Hovsjö, veckans höjdpunkt… men så började jag syna min "präktiga flicka" igen. Jag måste faktiskt inte hela tiden prestera och visa upp mig. Jag är bra och duger som jag är. Jag kröp ner i sängen igen och började jobba.

(null)

Vid tiotiden påkallade hundarna vissa behov, så vi gick ut innan jag åt upp resten av min frukost. Fortsatte jobba till tre, sen la jag ner och gick ut igen.

(null)

(null)
Snö är spännande. I synnerhet när man hittar spår. Detta var nog inte mer spännande än ett rådjur som tagit sats, men innan jag kom på det 😅

När jag kom in igen ägnade jag ett par timmar åt årsmöteshandlingarna för Knyppelpinnarnas räkning innan jag lagade spenatsoppa med ägg till maken kom hem.

(null)
Upptäckte häromdagen att slingan i blomstergruppen jag fick av mina elever var en ljusslinga. Bilden ger den inte rättvisa …

Ikväll har jag stickat lite 🧶 Har påbörjat mönsterbården i tröjan 😃

🧶 Godnatt världen 🌍 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0