Fab Tuesday

Lika härligt att vara tillbaka på jobbet som det var intensivt. Gick upp och duschade halv sex och kröp sen ner under täcket igen och gick igenom mailen. Hörde på radion i somras att det minskar stress och jobbångest att efter semestern åka in til jobbet kvällen före, alternativt gå igenom mailen för att ha koll på vad som väntar en när man är tillbaka på riktigt… men jag somnade ju i soffan igårkväll‼️ Det var dock jättebra att gå igenom mailhögen innan jag klev upp och gjorde morgonsysslorna. 

Strax efter sju stod jag i ett dike och vinkade tacksamt åt traktorn som sandade våra glashala gator. Kan inte säga det nog många gånger: HATAR IS! 

(null)     
Jobbdagen blev bra. Möte med kollegorna i Hovsjö på morgonen, besök och massor att göra vid datorn. Hade ett jättebra samtal med en kollega och vän kring artikeln i dn. Därefter lunch med vaktis innan hantverksgruppen 💞

(null)
Strutsen från Sahlins struts från resan till Borlänge och min nyaste vän  flamingon från Kanarieöarna har funnit varandra 💞

Det blev en bra grupp även idag med hantverkande personer och spontana besök. Jag är övertygad om att vi hittar formen under våren 😃 Jobbade till fem och åkte sen och hämtade hundar.

(null)

Ikväll har jag varit vaken och tagit sistanaden, men nu ger jag upp för idag 💤💤💤
💤 Nighty folks 💤










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0